Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Wooninspiratie 5 aug 2018

Zwembad kopen? Dit zijn de goedkoopste zwembaden voor de zomer

De laatste tijd is ontzettend warm, misschien te warm zelfs (we willen niet klagen hoor). Maar afkoeling is dus wel echt van belang. Met deze goedkope ventilator, bijvoorbeeld. Of kies voor een verfrissende duik in het zwembad. Helaas kunnen de meeste van ons geen betonnen zwembad kopen om zo snel mogelijk in de tuin te laten plaatsen en er in te duiken, maar een klein opblaasbadje doet de truc!

Of je nu op zoek bent naar een groot zwembad of een klein badje om in af te koelen, wij hebben het internet afgespeurd naar een combinatie van beide. Dit zijn de goedkoopste zwembaden om door de warme zomerdagen heen te komen.

zwembad kopen zomer

Voor de grote tuin of balkon

Bol.com is je beste vriend: daar vind je zwembaden in alle kleuren en maten meestal binnen 24 uur thuisbezorgd. Dit zwembadje is 262 x 175 x 51 cm (lxbxh) en kost € 23, 90 euro.

Zwembad kopen zomer

Dit zwembadje kost iets meer, maar qua prijs/kwaliteit verhouding een koopje wat ons betreft! De afmetingen zijn 229 x 229 x 66 cm (lxbxh) en kost €46,99 euro bij bol.com.

Voetje baden in stijl

Heb je geen grote tuin? Geen paniek deze kleine zwembadjes passen ongetwijfeld, ongeacht de afmeting van je tuin of balkon. Plus ze zijn erg fijn voor je portemonnee.

zwembad kopen zomer

Dit pareltje is verkrijgbaar in de afmeting 168 x 38 cm voor €5,95 euro en in de afmeting 114 x 25 cm voor €2,79 euro bij onze grote vriend Action.

zwembad kopen zomer
zwembad kopen zomer

Zomerse kleuren

Voor €6,95 breng je wat kleur in je tuin met dit zwembadje. Het badje heeft een diagonale afmeting van 114 cm. En voor één euro meer kan je pronken met een Barbie roze rechthoekig zwembadje! Beide zwembaden zijn verkrijgbaar bij top-zwembadshop.nl.

 

zwembad kopen zomer

Pimp je opblaasbadje

Wat is leuker dan een opblaasbadje? Een opblaasbadje met bijzettafeltje en stoel, want die luxe verdien jij! Ook heel leuk is een roze flamingo voor naast je badje of een picknickkleed. Kleine details maken je badje net iets leuker. Net zoals deze drinkhouder voor in je badje, en dat voor maar € 1 euro bij de Xenos.

Een goede pomp

Een klein badje heb je in een minuut opgeblazen, maar voor een familiezwembad is een goede pomp wel handig. Met de warmte wil je waarschijnlijk niet eindeloos blazen voordat je een plons kan nemen. Houd daar dus rekening mee bij het aanschaffen van je zwembad.

Extra verkoeling

Heerlijk afkoelen in een zwembadje, maar zonder parasol houd je het niet héél lang vol. Tenzij je een schaduwplekje hebt in de tuin of op balkon. Een kleine parasol is daarom zeker geen overbodige luxe! Plus staat extra zomers naast je badje.

Meer leuke ideeën voor de zomer:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zwembad kopen? Dit zijn de goedkoopste zwembaden voor de zomer
Sluiten