Geert Remmelink
Geert Remmelink Architectuur 13 november 2016

Dit luxe appartement in Milaan heeft het coolste binnenzwembad

De bewoner van dit fantastische appartement in Milaan had de wens dat zijn onderkomen perfect bij zijn levensstijl zou passen. Zijn appartement voldeed hier helaas nog niet echt aan en daarom schakelde hij architect Buratti Architetti in. Samen gaven ze het appartement een metropolitan look en toverden de kelder om tot luxe hangout, compleet met zwembad! Het kan niet anders dan dat de bewoner nu helemaal happy is met dit optrekje.

Benieuwd naar meer interieurs in deze luxe stijl? Het boek van Eric Kuster staat er vol mee!

Een duik in je eigen binnenzwembad

De grote ramen van dit appartement in Milaan zorgen voor een prettige lichtinval, terwijl de doorzichtige gordijnen voorkomen dat iedereen zomaar naar binnen kijkt. Het daglicht zorgt ook voor het nodige contrast met de donkere meubels. Kleur is door de architecten op subtiele manier toegevoegd, door bijvoorbeeld een kast alleen vanbinnen een felle kleur te geven.

>> 9x simpele manieren om meer kleur in huis te brengen

Voor de ultieme industriële look in de keuken ga je voor roestvrij staal. Het ziet er strak uit, past bij veel interieurstijlen en met roestvrij staal hou je de boel gemakkelijk schoon. Handig!

Als je de trap afgaat naar de kelder kom je in het leukste gedeelte van het huis: de lounge. Hier vind je een thuisbioscoop, een goed gevulde bar en natuurlijk dat geweldige zwembad! Hoewel het zwembad niet heel groot is – baantjes trekken wordt lastig – is het voor de hardwerkende eigenaar toch een perfecte plek om ‘s avonds even te ontspannen. Heb jij helaas geen budget voor een zwembad in huis? No stress, want met deze tric is een zwembad zo geregeld!

>> In dit zwembad wordt je niét nat onder water

De bar is heel goed gevuld en ziet er bovendien ook nog eens geweldig uit. Ook hier hebben we een low-budget variant voor gevonden, zodat je ook met wat minder geld toch een shiny thuisbar kan creëren!

www.designboom.com

Reageer op artikel:
Dit luxe appartement in Milaan heeft het coolste binnenzwembad
Sluiten