Rosa Bertram
Rosa Bertram Wooninspiratie 17 jun 2018

Interior done well: wegzwijmelen bij dit Zweedse, moderne paradijs

Dat we wat interieur betreft veel van de Scandinaviërs kunnen leren, wisten we al. Maar dit prachtige huis, dat wij met alle overtuiging een interieur-paradijs noemen, laat ons overlopen van inspiratie. De rust, de materialen en de stijl.

Bekijk alle foto’s en laat je inspireren.

binnenkijk-zweeds-paradijs-keuken
FantasticFrank

Strakke én gezellige keuken

Sowieso staat het hebben van een échte lichte houten vloer, zoals je hem ziet op deze foto’s, hoog op ons dromenlijstje. Maar de combinatie van de vloer met de prachtige, redelijke strakke maar toch knusse keuken, slaat alles.

Van de metro tegels, tot de beige landelijke keukenkastjes van hout en metalen handvaten. De finishing touch met de planten en wille rolgordijnen doen ons smelten. Combineer dat met de open keuken, de bar slash het keuken eiland en wij zijn om!

De muur van het Zweedse huis hangt vol bijzondere en veelzijdige kunst. De combinatie van posters, schilderijen en foto’s geeft een hele bijzondere en sfeervolle combinatie. De houten eettafel en industriële lampen zorgen voor een gezellige sfeer, terwijl er een fiets pal naast staat. De lampen matchen goed bij elkaar: simpel, weinig materiaal in zwart. Dat combineert mooi met de plant in de hoek en het Perzische tapijt op de vloer.

Planten

Valt het je al op dat er het en der planten erg goed geformeerd staan? De kleur van de bladeren én potten passen bij elkaar en ook de lengte van de planten matcht waardoor er niet te veel ruimte door wordt in genomen. Het groen naast de televisie heeft een transparante vaas waardoor het optisch weinig ruimte in beslag neemt.

Dit vind je vast ook interessant: In dit eclectische appartement zijn de printjes perfect op elkaar afgestemd

Slaapkamer met houten vloer

De mooie houten vloer komt zelfs terug in de slaapkamer. Niet zo licht als in de keuken, maar een paar tinten donkerder. Dat geeft een warm gevoel en steekt mooi tegen de lichte muren en gordijnen af. En weer komen de lange, hoge planten terug. Ook de kunst aan de muur heeft dezelfde stijl als de kunst uit de woonkamer.

De rode kleuren

Zodra je de balkondeuren van dit mooie appartement openslaat, kom je in een oase van licht en rode kleuren terecht. Bijpassend bij het balkon en de stijl van de omliggende gebouwen, staan er mooie simpele industriële balkonstoeltjes.

Kijk je graag binnen bij meer appartementen?

Bron: fantasticfrank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interior done well: wegzwijmelen bij dit Zweedse, moderne paradijs
Sluiten