Een Zweeds huis met een prachtig kleurenpalet van pasteltinten

Stop whatever you’re doing: ga even heerlijk onderuit zitten en droom weg bij dit prachtige Zweedse huis. Wij zijn overtuigd: bij een interieur met pasteltinten hoef je dus echt niet altijd subtiel te zijn!

Pasteltinten in huis halen kan een lastige kwestie zijn. De juiste combinatie is namelijk heel belangrijk. Maar de stylisten van dit huis begrijpen helemaal hoe het werkt en dat maakt dit huis dé perfecte bron voor inspiratie.

Woonkamer pastel
Woonkamer pastel
Pastel interieur
Pasteltinten interieur

De woonkamer heeft een lichtblauwe basis met een paar felle accessoires in goud/geel en roze. Juist omdat die warme kleuren tegenover het koele blauw staan in de kleurencirkel – en dus elkaars andere uiterste zijn – wordt de inrichting wat spannender en creëer je een contrast.

Eetkamer
Keuken pastel
Pastel
Eetkamer schouw

Het interieur van dit huis straalt in alles luxe en elegantie uit, maar deze schouw is toch wel echt de ultieme eyecatcher. Naast de opvallende schouw is deze eetkamer ook iets gedurfder gestyled qua kleur. Er is een mix gemaakt van verschillende materialen, warme en koude kleuren en overal zijn elegante accessoires te vinden, waardoor de kamer toch haar chique look behoudt.

Chic interieur
Gang pasteltinten
Slaapkamer pastel

Meer lezen over pastel?

Bij het zien van dit interieur met pasteltinten zijn wij stiekem een beetje verliefd geworden op dit kleurenpalet. Jij ook? Bekijk dan nog even deze binnenkijker waarin pastel wordt gecombineerd met een tikkeltje stoer!

Reageer op artikel:
Een Zweeds huis met een prachtig kleurenpalet van pasteltinten
Sluiten