Een kijkje in een vrolijk Zweeds interieur met kleuraccenten

Dit appartement in Stockholm heeft een kalm en basic interieur. Toch is het alles behalve saai. Door de toevoeging van de vrolijke kleurtjes krijgt het hele huis een bijzondere speelse touch. Een interieur met kleuraccenten op zijn allerbest!

Het contrast van het vele wit met hier en daar een een spatje kleur zorgt voor een prachtig subtiel effect. Scroll snel door en laat je inspireren.

Het interieur heeft een minimalistische basis. Door de grote open ruimte straalt het geheel rust uit. Om het toch hier en daar spannend te houden is er gekozen voor verschillende items met een fel kleurtje. Op tafel staat bos met kleurrijke takken, aan de muur hangt een lijst met kleurrijke invulling en door de hele ruimte zie je groene planten.

Ook de eetkamer stoelen geven hun eigen draai aan de ruimte en doorbreken de witte muren. Dit komt door het luchtige design van de stoelen.

Zo pal voor de strakke witte muren komt deze donkerblauwe bank extra mooi uit. Wil je zelf ook zo’n mooie velours bank? Wij stelde een tijdje geleden een lijstje op met de mooiste exemplaren. Je vind ‘m hier!

De keuken is strak, modern en heeft een fijne ontbijtbar. Heel handig voor als je even snel wilt ontbijten (maar wel op een net iets leukere manier dan staand achter het aanrecht). Meer inspiratie hierover en de mooiste voorbeelden van ontbijtbars vind je in deze Inspiratieboost.

Ook heel stijlvol als je meer kleur in huis wilt: planten met gekleurde bladeren! Check hier ons lijstje met de mooiste varianten.

>> Dit is waarom vintage bloemetjesbehang ook nu gewoon kan!

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Een kijkje in een vrolijk Zweeds interieur met kleuraccenten
Sluiten