In dit Zweedse huis is elk plekje op de muur optimaal benut

Kunst geeft een interieur vaak net dat beetje extra sfeer en persoonlijkheid. Als je een huis met kunst wil mag je dat dus ook best een beetje groots aanpakken. Neem daarbij gerust een voorbeeld aan dit appartement in Zweden.

Elk stukje muur is optimaal benut met posters, schilderijen en nog veel meer. Scroll snel verder en neem een kijkje!

>> Dit zijn onze mooiste posters uit Scandinavische interieurs

Het leuke is dat verschillende kunstobjecten met elkaar worden afgewisseld. Niet alleen de vaak gebruikte posters en lijsten worden opgehangen, maar ook dingen die misschien niet direct thuis horen in de standaard gallery wall.

Wil je zelf gaan experimenteren met kunst aan de muur? Geef je kunst dan bijvoorbeeld een bijzondere plek. Bekijk hier onze tips! Ook kun je natuurlijk creatief omgaan met wát je uiteindelijk aan de muur hangt. Er is meer mogelijk dan je misschien zou denken! Wij geven je alvast een beetje inspiratie.

Linnen is elegant en tegelijkertijd stoer. Een perfect materiaal voor in de keuken of eetkamer!

>> Bekijk ons moodboard: een nonchalante look met grof linnen

Ook in de slaapkamer is weer geen enkel plekje op de muur onbenut gelaten. De lichte basis gecombineerd met de vele groene planten zorgen voor een frisse look. Daarbij is de open kast een fijne toevoeging door de warme houtkleur die het geheel wat meer sfeer geeft.

MEER LEZEN
Wil jij ook een huis met kunst maar heb je een niet al te groot budget? Geen zorgen, wij hebben de beste webshops voor kunst onder de honderd euro voor je op een rij gezet. Check ze hier!

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
In dit Zweedse huis is elk plekje op de muur optimaal benut
Sluiten