Wauw: dit appartement heeft een prachtige zwarte vloer

Bij het inrichten van een appartement is een zwarte houten vloer waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Toch kan deze keuze heel stijlvol uit de hoek komen. Wanneer je de rest van het interieur niet te donker maakt, bijvoorbeeld.

De witte muren en het witte plafond steken mooi af bij de donkere, zwarte vloer. Om het zwarte van de vloer iets te ‘breken’ ligt er een mooi Perzisch tapijt. Ook wordt er meer kleur in de kamer gebracht door planten en accessoires.

Muziek aan de muur

Speciaal voor muziekanten: hoe tof is het om je gitaar op de muur te hangen? Zo kan je altijd naar je gitaar kijken, en heb je ‘m ook zo bij de hand wanneer er behoefte is aan muziek. Maar beperk je vooral niet alleen tot een gitaar, want hoe tof is het bijvoorbeeld een viool aan de muur te hangen?

Door de keuken spierwit te houden, blijft de ruimte ondanks de donkere vloer hartstikke fris. Het donkere hout van het aanrechtblad zorgt voor de perfecte finishing touch van de keuken.

Je slaapkamer optisch groter maken

Om je (slaap)kamer in één klap dubbel zo groot te laten lijken, kan je een kast aanschaffen met grote spiegels. In dit appartement is dat effect goed te zien. Ook leuk: de zwarte vloer is ook in de slaapkamer doorgetrokken. De blauwe gordijnen breken het monochrome interieur van de slaapkamer weer.

Andere binnenkijkers:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Wauw: dit appartement heeft een prachtige zwarte vloer
Sluiten