Match made in heaven: strakke zwarte lijnen op een hagelwitte muur

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken. We hebben ook deze week weer een mooie match voor jullie bij elkaar gezocht.

Deze is voor alle minimalisten onder ons: strakke, zwarte lijnen op een witte muur. Een groter contrast ga je niet vinden! En dat terwijl het geheel juist heel rustig oogt.

Strakke lijnen zijn er in allerlei vormen en kun je op allerlei manieren verwerken in je interieur. Het kan een kast of tafel zijn, maar ook een lijst met een afbeelding met witte achtergrond. Ook zie je tegenwoordig vaak moderne zwarte lampen (zoals de geliefde Flos lamp) die met hun strakke design zorgen voor een mooi contrast op een witte muur.

Deze combinatie kun je het beste combineren met wat lichte grijstinten en planten. Een betonnen vloer bijvoorbeeld, maar een lichtgrijze bank volstaat ook al. Omdat het daardoor wel allemaal erg monochroom wordt, raden we je aan om op een subtiele manier toch nog wat kleur toe te voegen. En wat is daar een betere manier voor dan planten? Ga voor een van deze planten met roze bladeren, of gewoon voor een andere grote opvallende groene plant.

Meer minimalistische inspiratie? Bekijk onze handige tips!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Match made in heaven: strakke zwarte lijnen op een hagelwitte muur
Sluiten