Geert Remmelink
Geert Remmelink Interieur 12 juli 2016

9x zwarte kranen voor een stijlvolle look in de keuken

Is jouw keukenkraan aan vervanging toe? Je kan dan natuurlijk kiezen voor de good old roestvrijstalen variant, messing hardware óf wat dacht je van een zwart exemplaar? Met een donkere kraan in de keuken creëer je een interessante en vernieuwende look. Zwarte kranen maken de keuken elegant. Om je te overtuigen en te inspireren, gingen we op zoek naar de mooiste keukens met zwarte kranen in de hoofdrol. Enjoy!

Niet alleen in de keuken staat zo’n zwarte kraan geweldig, ook in een lichte badkamer komt zo’n donkere kraan helemaal tot zijn recht. Bekijk de mooiste voorbeelden hier.

Bron: Oblik

Een zwarte kraan valt extra op met een lichte achtergrond. Maar als bijvoorbeeld de kastjes in de keuken ook zwart zijn, is zo’n zwarte kraan ook een goede optie. Door de herhaling van kleur creëer je namelijk rust en een strakke look.

>> 11x de mooiste zwarte keukens

Bron: Reform

De look van jouw keuken wordt natuurlijk niet alleen bepaald door het soort kraan dat je kiest. Ook het type werkblad en de achterwand hebben invloed op de uitstraling van de keuken. Kies je voor een zwarte kraan, dan raden we je aan om voor een licht werkblad en lichte achterwand te gaan. Zo ga je voor optimaal contrast en valt de kraan extra goed op!

Bron: Oscar V

Maak de look helemaal af met matzwarte items, zoals pannen en ander keukengerei. Check het shop lijstje hier!

Als je toch geen fan bent van een van deze zwarte kranen, kan je altijd nog voor een gekleurde kraan gaan.

Reageer op artikel:
9x zwarte kranen voor een stijlvolle look in de keuken
Sluiten