Een intens zwarte keuken in een wit interieur

Wat doe je als je een compleet wit interieur hebt, en wat stoerheid mist in het lichte en zachte geheel? Dan voeg je zwart toe! Een makkelijke manier is door een aantal kleine accessoires en details. Maar je kunt het ook grootser aanpakken. Wat dacht je van een intens zwarte keuken?

Klinkt eng, maar pakt in het geval van dit huis wel érg goed uit. Door de twee totaal tegengestelde kleuren ontstaat er een prachtig contrast. Scroll snel verder voor een kijkje in dit ruime en unieke huis!

zwarte keuken

In het woongedeelte hangt een relaxte sfeer. Dat komt door de ruime minimalistische inrichting, maar ook door het daybed dat zorgt voor lounge-gevoel.

zwarte keuken
zwarte keuken

Een zwarte keuken klinkt stoer, maar kan ook gewoon juist heel elegant zijn. Combineer zwarte keukenkastjes met een marmeren keukenblad voor de ultieme look. Het stoere kun je bijvoorbeeld extra laten opvallen door houten snijplanken en andere accessoires tegen de muur.

marmeren badkamer

There’s more to discover…

Klik hier om de afbeelding te vergroten en de slideshow te starten. Enjoy!

MEER LEZEN

Naast een zwarte keuken zijn er nog ontelbaar veel andere mogelijkheden om je keuken te laten uitblinken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een industriële keuken met een betonnen vloer?

Reageer op artikel:
Een intens zwarte keuken in een wit interieur
Sluiten