Merve Ozturk
Merve Ozturk Binnenkijken 13 okt 2020

In dit huis wordt op een subtiele manier gebruik gemaakt van zwarte elementen

Hou je van zwart in jouw interieur maar wil je niet dat het te veel overheerst? Dan is deze binnenkijker perfect om inspiratie op te doen. In dit huis is namelijk gebruik gemaakt van subtiele zwarte elementen het totaalplaatje is prachtig.

Dat is nog niet alles. We hebben ook nog eens een blauwe bank gespot. We schreven al eerder hoe je blauw kan combineren en vrijwel alle combinaties komen we tegen in dit appartement. Laten we snel een kijkje nemen.

Blauwe bank met zwarte details
Bron: Bolaget

We zien veel natuurlijke kleuren in dit huis. Zo zijn alle muren rustig gehouden, zijn de vloeren bedekt met eiken hout en zien we beige kussens op de bank en grond liggen. De blauwe bank maakt ongetwijfeld een statement, maar dat is niet het enige wat opvalt in dit interieur. De zwarte salontafel en vloerlamp in een industriële look maken de woonkamer helemaal af.

Lees ook: Met deze 4 basisingrediënten creëer je thuis een industrieel interieur

Woonkamer met drie fotolijstjes
Bron: Bolaget

Je kan denken dat de rest van het interieur rustig wordt gehouden, omdat er eenmaal een blauwe bank staat. Nee, juist niet. Er hangen twee grote gekleurde lijsten met een zilveren rand aan de muur wat zorgt voor meer contrast in huis. The final touch: de gouden stoel met een beige dekentje dat er speels overheen is gegooid staat ook heerlijk in dat hoekje.

> Goud en zilver combineren in je interieur, kan dat? 4 handige tips

Gang met zwarte kapstok
Bron: Bolaget

We gaan verder naar de gang. Als je goed kijkt zie je dat het muurtje waar een zwarte kast voor staat, is geverfd in een donkerblauwe kleur. Er hangt een zwarte ronde spiegel en ook de kapstok is zwart. Veel zwart dus, toch overheerst het niet, omdat de muren en vloer wél lichte kleuren hebben. Er is gezorgd voor een goed evenwicht in dit huis.

witte keuken met zwarte details
Bron: Bolaget

Last but not least: de keuken. Een plek waar we allemaal (graag) veel tijd besteden. Ook hier is weer subtiel gebruik gemaakt van zwarte elementen in huis. Zowel de muren als de keukenkastjes zijn wit, maar de kraan, ronde eettafel met stoelen, stopcontacten en het plankje voor het raam zijn allemaal zwart mat.

Je hoeft dus niet per se all in te gaan als je houdt van zwart. Subtiele zwarte elementen in huis doen het net zo goed én geven je huis wat meer karakter.

Voor als je niet genoeg krijgt van zwart

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In dit huis wordt op een subtiele manier gebruik gemaakt van zwarte elementen
Sluiten