Goals: een zwart-witte gallery wall op een donkere muur

Goals: een zwart-witte gallery wall op een donkere muur

Het is al een tijdje hipper dan hip om een mooie gallery wall in je huis te hebben. Omdat je er verschillende afbeeldingen in kunt verwerken, kun je een gallery wall zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Wij zijn fan van deze zwart-witte variant. En dan het liefst ook nog op een donkere muur. Hallo contrast!

Wist je dat een gallery wall in de gang een hele leuke toevoeging is? Altijd een stijlvolle binnenkomst!

salondecoracion

Door het duidelijke contrast tussen de witte afbeeldingen en de donkere muur creëer je een echt wow-effect. Zo maak je van een saaie muur in een handomdraai een echte eyecatcher. Helemaal op deze groene muur komen de kleuren extra mooi uit.

Nina Holst

Speel met de ruimte tussen je schilderijen

Tussen de verschillende schilderijen hoeft echt geen ruimte te zitten. Deze gallery wall op een blauwgrijze muur heeft juist charme doordat de schilderijen helemaal tegen elkaar aan zitten. Ook fijn: de verschillende diktes van de lijsten. Zo zorg je voor een speelse, maar toch strakke look aan de muur.

chesterfield
cocolapinedesign

In combinatie met het indrukwekkende plafond is deze kleine gallery wall helemaal in de stijl van de woonkamer. Zowel het klassieke plafond als de moderne afbeeldingen combineren prachtig met elkaar. De matte muur maakt het geheel helemaal af.

Meer tips voor de perfecte gallery wall

Met deze infograpic zorg je sowieso voor een perfecte gallery wall. Dan krijg je zo’n toffe gallery wall zoals in dit appartement. In deze inspiratieboost zetten we nog veel meer mooie voorbeelden op een rijtje.