Dit Zweedse zwart-wit interieur heeft geen kleur nodig

Natuurlijk, een spatje kleur hier en daar wekt een saaie ruimte tot leven en mooi rood is niet lelijk. Maar voor een klassiek zwart-wit interieur als deze, blijven wij toch een zwak hebben.

Neem een kijkje in dit Zweedse appartement, waarvan het hart van de liefhebber van een minimalistische stijl sneller gaat kloppen.

zwart-wit woonkamer
zwart-wit interieur
witte haard

In dit appartement, met een woon- en slaapkamer in één, voert wit overduidelijk de boventoon. Dit is clean, fris en ruimtelijk, maar kan ook kil ogen. Voeg daarom houten elementen en verschillende texturen zoals een vloerkleed of kussens toe, om de ruimte net dat beetje meer warmte te geven. Drapeer een plaid over de stoel en je knusse zithoekje is compleet.

witte slaapkamer

Niet alleen schilderijen en foto’s zijn mooi als muurdecoratie, ook je favoriete kledingstuk kan een ruimte meer persoonlijkheid geven.

witte slaapkamer
witte slaapkamer

Niet voldoende kamers? Dan ben je soms genoodzaakt om je bed in de woonkamer neer te zetten. Een krukje kan prima dienen als nachtkastje.

grafisch behang

Is een witte basis wat te saai voor jou? Dan kun je een van de muren opfleuren met een likje verf. Hoe je de juiste kleur kunt kiezen, kun je hier lezen. Maar je hoeft natuurlijk niet per se aan de slag met de verfkwast of met kleur. Ook met dit grafisch behang in zwart-wit maak je ongetwijfeld een statement. Hoe je op andere manieren meer warmte in een zwart-wit interieur toe kan voegen zonder het gebruik van kleur, kun je hier lezen.

Je strakke keukenkastjes kun je gemakkelijk een update geven, door de knoppen te veranderen. Een leren lus zoals hierboven geeft een stoere touch.

grafisch behang
grafisch behang
witte kast

MEER LEZEN
Spreekt een minimalistisch interieur jou aan, maar weet je niet zo goed hoe je deze zelf kunt creëren? Lees dat dit artikel met vijf tips. Voor meer zwart-wit inspiratie kijk hier.

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
Dit Zweedse zwart-wit interieur heeft geen kleur nodig
Sluiten