Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 3 okt 2020

4 manieren om warmte toe te voegen aan een zwart-wit interieur (het kan!)

Een zwart-wit interieur kan soms snel kil overkomen. Ondanks dat er niets zo fijn is als een strak, fris en clean huis: een beetje warmte is altijd welkom. Wij geven je vier tips over hoe je je zwart-wit interieur toch een warme look geeft, zonder het toevoegen van kleur.

Zo voeg je warmte toe aan een zwart-wit interieur

1. Kaarsen

Kaarsen zijn een echte must have voor een warme look in huis. ‘s Avonds de grote lampen uit, de kaarsjes aan en met een dekentje op de bank. Zo is een fris en clean interieur opeens toch ook heel knus.

> Zo goed om te weten: met deze lifehack gaan jouw kaarsen in een potje véél langer mee

2. Planten en bloemen

Planten zijn natuurlijk meestal groen, dus hiermee breng je meteen op een subtiele manier toch een beetje kleur aan in je zwart-wit interieur. Daarbij komt dat bloemen de gave hebben om een interieur gezellig en huiselijk te maken, dus ook als die zwart-wit is! Ben je een minimalist? Zelfs één bloem in een vaas kan al voor een knus effect zorgen!

3. Zachte stoffen

Wollen kleedjes, pluizige tapijten, warme plaids… Voor een warme look in je interieur zijn zachte stofjes een must! En je kunt hiermee makkelijk de zwart-wit trend in je interieur doorzetten, want al deze items zijn zowel in het zwart als in het wit te koop.

Bonuspunten voor vloerkleden, want daarmee maak je jouw interieur niet alleen optisch warmer mee. Jouw voeten zullen er ook meer dan blij mee zijn.

4. Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zijn van zichzelf vaak al warm qua kleur (denk aan rotan, hout, riet, leer) dus door het toevoegen van deze materialen breng je makkelijk – zonder het gebruik van échte kleuren – toch een beetje warmte aan in huis. Zet die kamerplanten van tip 2 eens op een houten krukje, ga naar de kringloop voor een rieten mand en scoor die peacock chair waar je al zo lang verliefd op bent.

Meer tips waar je zeker wat aan gaat hebben

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
4 manieren om warmte toe te voegen aan een zwart-wit interieur (het kan!)
Sluiten