Tessa Ham
Tessa Ham Binnenkijken 1 feb 2019

Een zwart-wit interieur saai? Dit mooie appartement bewijst het tegendeel

‘Je moet meer kleur in huis hebben’, riep mijn schoonmoeder toen ik mijn huis aan het inrichten was. Jij kent vast ook wel iemand die bang is dat het zonder veel kleur een duffe boel gaat worden. Die persoon kun je nu deze toffe binnenkijker onder z’n neus schuiven.

Dit prachtige appartement laat zien dat je echt niet zo zwart-wit (ha!) hoeft te denken.

Zwart en wit with just a hint of pink

De combinatie zwart en wit saai? Helemaal niet. Zeker als je het zoals in dit huis combineert met accessoires in een mooie kleur, zoals roze. Ben je het roze zat? Dan wissel je de accessoires om in een andere kleur en heb je weer een compleet andere look.

Naast de verschillende tinten roze, springen de zwarte balken er gelijk uit. Het contrasteert mooi met het vele wit in huis en geeft het huis een net wat chiquere feeling. De kunst die meestal ook zwart-wit is, heeft hetzelfde effect.

Heel groot is het appartement niet, maar charme heeft het des te meer. Het huis heeft veel kleine knusse hoekjes waar we ons helemaal zien wegkruipen met een goed boek.

Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de home office en de slaapkamer wordt het kleurenschema aangehouden. Hierdoor oogt het hele huis rustig en modern. Écht een plek waar je helemaal tot rust kunt komen. Dat komt ook omdat er niet te veel poespas is te vinden. Soms geldt less is more bij accessoires en dat laat dit huis goed zien.

Onwijs ruim is de woonkamer niet, maar door de open keuken en de ronde tafel krijg je toch een ruimtelijk gevoel. Achter de eethoek is zo’n knus zithoekje gecreëerd, die overgoten wordt met daglicht. Een perfecte oplossing voor dat toch ietwat onhandige schuine dak.

Een sfeervol balkonnetje

We wierpen één blik op het sfeervolle balkonnetje en waren op slag verliefd. Die liefde op het eerste gezicht komt vooral door de gezellige accessoires: de kaarsen, kussens en kerstlichtjes. Die laatste zijn altijd leuk, en echt niet alleen in december.

Maar het leukste aan dit balkon is wel dat het bewijst dat je echt niet per se een grote tuin op het zuiden wil hebben. Klein maar fijn, zeggen ze ook wel eens! En dat geldt eigenlijk voor dit gehele mooie appartement.

Nog meer wegdromen bij mooie binnenkijkers?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Stadshem

Reageer op artikel:
Een zwart-wit interieur saai? Dit mooie appartement bewijst het tegendeel
Sluiten