Het bewijs dat een volledig zwart-wit interieur helemaal niet saai is

Het bewijs dat een volledig zwart-wit interieur helemaal niet saai is

Een kleurloos interieur saai? Helemaal niet! Dit zwart-witte appartement is namelijk ontzettend classy en stijlvol. Kijk mee voor genoeg inspiratie om jouw droomhuis ook zo in te richten.

Het fijne aan een zwart-wit interieur is dat het eigenlijk in elk huis wel past. Een groter contrast in kleur dan zwart en wit vind je niet.

Vermijd een kille uitstraling

Er is niets zo fris, strak en clean als een zwart-wit interieur. Toch kan deze vorm van inrichten zorgen voor een kille uitstraling. Door de bruine en koperen accentkleuren wordt er warmte toegevoegd aan dit appartement. Zonder deze toevoeging had het geheel waarschijnlijk veel killer aangevoeld. Ook met het toevoegen van een paar planten zorg je voor meer sfeer in huis (kijk maar naar de foto’s van de slaapkamer!).

Oog voor detail

Je kunt zien dat de eigenaar van het appartement oog heeft voor detail. In de vooral zwarte keuken zien we prachtige gouden details die de keuken nog stijlvoller maken. Het grijze patroontje in het marmer maakt de keuken helemaal af.

Meer zien?

Ook fan geworden van dit prachtige zwart-wit interieur? Snappen we volkomen! Daarom hebben we nog wat extra foto’s voor je in een galerij gezet. Klik vooral op de foto’s, want dan worden ze groter.

Nog meer zwart-wit?

Heeft je hal een opfrisser nodig? Kies dan eens voor een zwart-wit printje. Staat hartstikke speels en modern! Kies je liever voor een iets minder permanente verandering? Kijk dan vooral even naar onze tips voor zwart-wit posters. Met een paar posters breng je namelijk al een hele andere sfeer in huis.