Maud van Dijck
Maud van Dijck Decoratie 24 aug 2021

Haal de zon letterlijk in huis met deze toffe decoraties in de vorm van een zon

Ben jij het zonnetje in huis? Laat dat merken in je interieur en haal de zon naar binnen met een van de onderstaande zonnige decoraties. Met deze items kan je jouw interieur volop laten stralen.

Het is altijd leuk om inspiratie te halen uit de natuur. De meeste houden er toch wel van als het zonnetje schijnt, dus gebruik die inspiratie voor je eigen interieur. We helpen je een handje op weg met deze items.

7 zon decoraties om je interieur te laten shinen

1. Wandspiegel

Er zijn zo veel gave wandspiegels in de vorm van een zon. Van rotan tot stalen spiegels en van alles ertussenin zal er zeker een bij zitten die in jouw interieurstijl past. Kijk dus eerst naar welke stijl je wilt en kies op basis daarvan het materiaal en de vorm.

2. Zon muurstickers

Zo schijnt de zon mooi op de muren bij jouw in huis met deze stickers. Je kan het als een leuke print gebruiken op een neutrale muur. In de kinderkamer is het ideaal door de vrolijke sfeer die het met zich meebrengt.

3. Zon tapijt

Deze straalt vooral in een bohemian interieur waar de natuur meestal in het midden staat. Wil je geen rond tapijt in huis, maar toch de zon omarmen? Kies dan voor een gestreept tapijt die je aan zonnestralen doet denken. Zo krijg je ook een zomers gevoel in je interieur.

4. Bijzettafel

Deze bijzettafels in de vorm van de zon en maan staan hemels in de woonkamer. Ook kan je ze handig in en uit elkaar schuiven wanneer je de ruimte nodig zou hebben.

5. Ronde kussens

Deze kussens zijn net kleine zonnen op de bank. Bij IKEA kan je vergelijkbare ronde kussens vinden in het assortiment.

Natuurlijk heb je ook kussens van zonnen met een gezicht en die kunnen weer leuk voor in de kinderkamer zijn. Of als je van breien houdt dan kan je een poging doen om zelf een god te spelen en de zon te scheppen.

6. Zon wanddecoratie

Heel tof om zo niet alleen de zon aan je wand te hebben hangen. Ze hebben ook een elegante uitstraling. Natuurlijk kan je ook voor vergelijkbare decoratie van hout gaan voor een wat robuustere uitstraling.

7. Zonnewijzer klok

Een zonnewijzer klok is stijlvol ├ęn handig om in huis te hebben. Het staat vooral leuk in een industri├źle eetkamer vinden wij. Je moet misschien wel weer even wennen aan het lezen van een analoge klok, maar anders blijft het gewoon een leuke decoratie.

Het lichte interieur van Shaniska en Michael is geïnspireerd op zon en zee

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Haal de zon letterlijk in huis met deze toffe decoraties in de vorm van een zon
Sluiten