Hoe een paar accessoires jouw huis een zomerse vibe kunnen geven

Wij vinden het ontzettend leuk om ons huis elk seizoen een beetje aan te passen. In de winter een winters interieur, in de zomer een zomers interieur. Als jouw interieur ook wel een zomerse vibe kan gebruiken, scroll dan vooral nog even verder. Dit huis heeft het namelijk allemaal.

Vrolijke accessoires, leuke details, en een keuken om verliefd op te worden. Check, check, check!

zomerse vibe in huis
Bron: Bolaget
zomerse vibe in huis
Bron: Bolaget

Hallo vrolijk interieur! Als je de keuze hebt voor een lichtblauwe bank, go for it. Na het zien van de bovenstaande foto’s zijn wij in elk geval al helemaal om. Een paar mooie prints in een gallery wall, een lekker zacht vloerkleed, en je hebt die zomerse vibe in huis al helemaal te pakken.

Wat we ook echt een leuk detail vinden, is dat de tv niet rust op een klassiek tv-meubel. In plaats daarvan is er gekozen voor twee planken met tientallen boeken. Het staat kleurrijk, speels en daardoor hartstikke vrolijk in huis. Een pannenkoekenplant erbij, en je hebt helemaal geen tv-meubel meer nodig.

zomerse vibe in huis
Bron: Bolaget

Als we naar een close up van de eettafel kijken, weten we weer waarom we het zo leuk vinden om een lichtslinger in huis te hangen. Het staat zo vrolijk! Doordat je het snoer gewoon ziet, krijgt zo’n lichtslinger een toffe industriële uitstraling.

Daarnaast mag in deze tijd van het jaar natuurlijk ook een mooie bos lentebloemen niet ontbreken. Ga voor vrolijke, kleurrijke kleuren voor een frisse uitstraling in huis.

zomerse vibe in huis
Bron: Bolaget

Voor sommige mensen zijn open planken in de keuken not done, omdat het nogal rommelig kan staan. In dit geval moeten we eerlijk zeggen dat we er wel enthousiast over zijn! Doordat de planken niet overvol staan, heerst er nog geen chaos in de keuken.

Ook leuk: de donkerblauwe tegels die gebruikt zijn. Door voor deze donkere kleur te kiezen, komt er dynamiek in de keuken. En het is natuurlijk helemaal mooi meegenomen dat het donkerblauw zo prachtig staat bij het houten aanrechtblad.

Ook een kijkje nemen in andere vrolijke huizen?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Hoe een paar accessoires jouw huis een zomerse vibe kunnen geven
Sluiten