Inspiratieboost: laat een zomers briesje door je woonkamer waaien

Inspiratieboost: laat een zomers briesje door je woonkamer waaien

Nu het volop lente is, beginnen bij ons de zomerkriebels ook al voorzichtig op te spelen. En hoe dol we ook zijn op donkere kleuren; als de zon door de ramen schijnt krijgen wij zin in een zomers briesje door ons interieur.

Wil ook jij graag een zomerse woonkamer? Wij geven je tips en inspiratie.

Nicole

Zachte voetjes
Met een vloerkleed maak je een statement in je woonkamer. En dat het zacht is, hoeft nog niet te betekenen dat het een winters gevoel geeft. Met een vrolijke, kleurrijke print geef je je interieur juist een frisse uitstraling. Van een grafisch exemplaar, tot een vintage variant of een met een effen kleur. Alles kan!

Babasouk

Tropische vibes
Een plant in je interieur heb je vast al (zo niet: ga voor de Kentia palm!) Maar waarom geen leuk plantenprintje tegen je muur? Wat dacht je van een Monstera behang.

Cathrine

Kleurrijke kunst
Voeg wat kleur toe aan je gallery wall. Als je creatief bent, kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan. Maar neem ook zeker eens een kijkje op Etsy, waar lokale artiesten hun werk aanbieden. De bovenstaande kleurrijke bananenprint koop je hier.

Posner

Luchtige gordijnen
Van die extra zon-uren moet je gebruik maken! Vang zo veel mogelijk licht met luchtige, lichtdoorlatende gordijnen. Het laat je woonkamer groter lijken en zorgt voor sereniteit. Zeker als je eerst donkere gordijnen had hangen, zul je een groot verschil zien.