Dit zomerhuis op the Hamptons heeft de allercoolste speelkamer

The Hamptons is een perfecte plek voor de welgestelde New Yorker die in de weekenden en vakanties de drukte van de grote stad wilt ontvluchten. Je vindt hier de mooiste en meest luxueuze buitenhuizen met grote gazons inclusief zwembad, tennisbaan en uitzicht over zee. Helemaal niet verkeerd dus. Een familie uit New York kocht dit zomerhuis in West Hampton en schakelde design studio Chango & Co in voor het ontwerp. Omdat dit hun derde samenwerking zou zijn, kreeg Chango & Co carte blanche en maar één opdracht: renoveer het zomerhuis tot een écht familiehuis met een grote speelkamer. En dat in een tijdsbestek van tien weken.

Het bijzondere aan dit interieur is dat de kinderen het uitgangspunt zijn. Dit zie je niet alleen in de speelkamer, maar eigenlijk in het gehele huis. Door de perfecte combinatie van een witte basis, felle kleuren en mooi design is het interieur allesbehalve kinderachtig maar juist super stylish!

speelkamer
speelkamer
speelkamer

Van de voordeur tot de fauteuils en de barkrukken: veel meubels hebben een felle kleur. We spotten vooral veel geel!

>> Colorboost: haal het zonnetje in huis met geel

speelkamer
speelkamer
speelkamer

De basic keuken ziet er prima uit, maar zonder de knalgele barkrukken en het té coole behang met ananas print zou het wel een tikkeltje saai zijn, toch? Chango & Co transformeerde de keuken door precies de goede accessoires uit te kiezen. Ook de grepen van de keuken werden vervangen door simpele stroken van leer. Een kleine ingreep met groots effect!

speelkamer
speelkamer
speelkamer

>> 7x kunst in maat XXL

speelkamer
speelkamer

En het paradepaardje van het huis: de immense speelkamer op de bovenste verdieping van het huis. Hier zouden volwassenen zelfs wel een dagje willen doorbrengen – wij in elk geval wel! Ook in deze speelkamer wordt de witte basis gecombineerd met veel kleur. Het grafische patroon op de muren en het schuine dak geven de ruimte een speels effect. Door de balken zwart te schilderen ziet de speelkamer er nog ruimer uit.

speelkamer

Ben je ook zo gek op de watermeloen print? Wij maakten een te leuk picknickkleed in minder dan twintig minuten. De stempeltechniek die we hiervoor gebruikten kun je natuurlijk ook toepassen op de muur! Check hier de DIY.

speelkamer
speelkamer

Het kan altijd nog een stapje verder. Een familie in Sao Paulo liet vlakbij hun huis een tweede huis bouwen voor al hun speelgoed. Bekijk hier de binnenkijker!

Bekijk ook: Een speelkamer voor de kinderen: de do’s en don’ts

homeworlddesign.com

Reageer op artikel:
Dit zomerhuis op the Hamptons heeft de allercoolste speelkamer
Sluiten