Zomerhuis in Griekenland met uitzicht over zee

Dit zomerhuis in Griekenland heeft een fijn, rustig interieur en het meest fantastische uitzicht over zee, waar je zelfs van kan genieten als je in bad zit. Voor de inrichting zijn robuuste materialen gebruikt als hout en beton, wat goed past bij de buitenkant van het huis. Bedenk er een lekkere cocktail bij en waan je in zomerse sferen!

Het interieur van het zomerhuis is met de witte basis vrij rustig, maar het gebruik van veel natuurlijke materialen geeft het huis toch wat kleur.

De keuken heeft een massief betonnen blad en houten keukenkasten. Het dakraam is precies even groot en zet de keuken, letterlijk, in de spotlight.

De lange linnen gordijnen geven de slaapkamer een zomerse uitstraling. Door het gebruik van natuurlijke materialen als hout, het robuuste touw en het rieten hoofdbord hebben de slaapkamers ook niet veel kleur meer nodig.

>> 10x touw in huis

In een halfronde nis is er een fijn daybed gemaakt. Helaas beschikken er maar weinig huizen over zo’n gezellig hoekje, maar een daybed zou je ook kunnen maken in een een brede vensterbank.

Het hout en beton van de keuken komen ook terug in de badkamer en maken het huis tot één geheel. Vanuit het bad heb je een fantastisch uitzicht over de blauwe zee!

>> Dit appartement heeft een bad van glas

En dan.. last but not least: het heerlijke uitzicht over de zee en de kustlijn. Wij zien onszelf hier wel zitten!

Bekijk ook deze zomerhuizen

decoholic.org

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Zomerhuis in Griekenland met uitzicht over zee
Sluiten