Zomerhuis in Australië krijgt Scandinavische make-over

Als een industrieel ontwerper een vervallen appartement koopt kun je er je geld op inzetten dat hij het zal veranderen in een waar paradijsje. Toen Frag Woodall (Mr Frag) en zijn vrouw Naomi drie jaar geleden door de voordeur van dit huis in Sidney, Australië, liepen, zag Frag meteen dat het appartement enorm veel potentie had om een prachtige woonplek te worden.

Aan de buitenkant was het huis niet echt mooi en het interieur was al helemaal een drama, maar het huis had ook veel positieve kanten, zoals veel licht en uitzicht op Centennial Park.

Het appartement heeft de kalme, relaxte sfeer van een Scandinavisch zomerhuis gekregen. De combinatie van wit, hout en eenvoud kenmerken het Scandinavische design. Bekijk ook deze 5 simpele styling tips voor een Scandinavisch interieur bij jou thuis.

De Woodalls hebben een vrij kleine badkamer, maar dat hebben ze handig opgelost door de minimalistische inrichting. Heb je ook een kleine badkamer? Haal dan al de overbodige spulletjes eruit en houd het simpel. Zo wordt de badkamer geen benauwde ruimte. Hier vind je nog meer slimme tips voor een kleine badkamer.

Wij zijn helemaal weg van deze oude staldeur voor de badkamer!

Het is overigens niet de eerste keer dat we Scandinavische invloeden tegenkomen in Australië. Eerder spotten we dezelfde stijl uit het hoge noorden al in dit huis in Melbourne.

www.houzz.com

Reageer op artikel:
Zomerhuis in Australië krijgt Scandinavische make-over
Sluiten