Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 24 jan 2018

Zomerdroom: idyllisch wonen met een mooi terras, jacuzzi én buitendouche

De bewoners van deze twee (ja!) huizen in Stockholm zitten er rooskleurig bij. Niet alleen wonen ze in schattige huisjes die ons doen denken aan Ibiza, ook hebben ze een heerlijk terras, een jacuzzi én een fijne buitendouche. Hier wil je je zomer toch doorbrengen?

Je kunt natuurlijk ook echt een huisje in Ibiza hebben. Dit gave huis bevat vooral natuurlijke elementen, zoals rotan en hout.

bruine sofa

Wauw, wat een fijne warme ruimte is dit. Een lichte antieke houten vloer; we love it! Het Perzische vloerkleed staat er geweldig bij en zie je dat kleine houten tafeltje boven de schapenvachtjes? Het ziet er allemaal gezellig uit!

In de gehele woning word je overspoeld met mooie bruintinten en materialen. De keuken bijvoorbeeld, deze geeft een typisch voorbeeld van idyllisch wonen: de bruine mozaïek tegeltjes, het sierlijke servies en natuurlijk het linnen tafelkleed. In combinatie met de vloer is het totaalplaatje meer dan perfect!

schapenvacht

Moet je die tegels en het plafond eens zien! Van binnen is het eigenlijk een soort Ibiza huisje. Wij zouden het totaal niet vervelend vinden om hier een paar weekjes in te verblijven. Wil je zelf de Ibiza stijl in huis halen? Bekijk dit moodboard vol Ibiza inspiratie!

Hier heb je de heerlijke jacuzzi met rondom fijne ligbedden. Languit genieten met je gezicht in de zon en af en toe even onder de koude douche voor verkoeling. Klinkt goed toch!

Meer zien

Je kunt nog veel meer genieten van het idyllisch wonen na het zien van alle foto’s.

Bron: Fantastic Frank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zomerdroom: idyllisch wonen met een mooi terras, jacuzzi én buitendouche
Sluiten