Rosa Bertram
Rosa Bertram Wooninspiratie 14 aug 2018

Dit zijn de items die je deze zomer in huis moet halen (volgens je sterrenbeeld)

We schreven al eerder artikelen over welke planten en geuren er het beste bij jouw sterrenbeeld horen. Maar dat is niet alles, er zijn nog meer leuke zomeritems voor in je huis die helemaal bij jouw ‘zodiac’ teken horen. We zetten ze allemaal voor je op een rijtje!

Elk sterrenbeeld staat voor bepaalde karaktereigenschappen, dus logischerwijs heeft elk type een andere omgeving nodig. Ben je druk en chaotisch? Dan zijn drukke en gekleurde muren waarschijnlijk niet beste keuze voor jou.

Wat dan wél goede keuzes zijn voor jouw interieur op basis van je sterrenbeeld? Dat legt Roomed je uit!

Ram

Rammen zijn avontuurlijk, enthousiast en moedig. Dus dat betekent dat je best gewaagd kan zijn in je interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een opvallend behang voor je muur? Dikke en drukke prints kan jij heel goed aan! Omdat je vaak vrolijk bent lig je vaak goed onder de mensen. Als sociaal dier is het dan ook handig om genoeg leuke en vrolijke stoelen in huis te hebben, zodat iedereen over de vloer kan komen.

Stier

Sommigen bestempelen je misschien als genotzuchtig en dus een beetje egoïstisch, maar eigenlijk ben je een introvert. Zorg dus goed voor jezelf en gun jezelf wat me-time.  Wat dacht je van een heerlijke hangmat, gewoon in de woonkamer of op het balkon of in de tuin?

Tweeling

Wat dacht je van een heerlijke luie stoel waar je met z’n tweeën inpast?! Een beetje flauw, maar wel leuk én gezellig. Daarnaast zijn tweelingen ook heel sociaal en houden zeker van een avondje uit. Verwen jezelf met een mooie spiegel, bijpassend kastje en gezellige plantjes om erbij te zetten – zodat je je makkelijk kan voorbereiden op een avond stappen.

Kreeft

Kreeften zijn gevoelig en houden van kunst én liefde. Zorg er dus voor dat je mooie posters, kleden of kunst aan de muur hebt hangen om bij weg te zwijmelen. Ook houden kreeften van lekker thuis knutselen of met andere home hobby’s bezig te zijn, tik dus een fijn klein bureautje op de kop dat helemaal voor jou is en waar je lekker aan je kan knutselen.

Leeuw

Leeuwen zijn uitgesproken persoonlijkheden en houden van felle en opvallende kleuren. Match dit in je huis! Denk aan mooie sarongs aan de muren, gekleurde tafelkleedjes en gezelligheid.

Dit vind je vast ook interessant: Dit zijn dé must-have zomerplanten van dit moment (en zo verzorg je ze)

Maagd

Boeken en literatuur, kreeften zijn er gek op. Creëer dus een fijn plekje voor jezelf in huis waar je lekker kan lezen. Al is het in een hoekje op de bank. Koop een gezellig leeslampje zodat je er goed kan lezen.

Weegschaal

De romantische weegschaal houdt van zacht licht. Wat dacht je van light strings in je woon- of slaapkamer? Of juist een lamp met een dimmer erop. Oh, en kaarsen. Van de toilet, tot de slaapkamer en in de woonkamer!

Ook zijn weegschalen erg sociaal en vind je het fijn om vrienden over de vloer te hebben. Een grote watertap in keuken is dus mega handig. Wat munt en citroen erin en klaar is kees.

Schorpioen

Een schorpioen is wild en houdt van gezelligheid. Helemaal in deze heerlijke zomermaanden. Schaam je er niet voor en verwen jezelf met mooie glazen voor wijn of cocktails. Wellicht een mooie buffetkast met glazendeurtjes en de schorpioen voelt zich helemaal thuis.

Boogschutter

Boogschutters zijn echte avonturiers en houden van reizen. Souvenirs, mooie kunst van over de hele wereld of gewoonweg een mooie wereldbol in je interieur passen daarom perfect bij jou. Of juist een mooie, ouderwetse wereldkaart aan de muur. Het inspireert je ook nog eens om meer te reizen en je volgende reis uit te stippelen!

Steenbok

Je af en toe helemaal wegtrekken en lekker alleen zijn, dat heeft een steenbok zo nu en dan nodig. Zorg er dus voor dat je een fijn plekje hebt, waar je lekker hangen. Koop bijvoorbeeld zo’n hangstoel voor aan het plafond of een luie ligstoel!

Waterman

Watermannen houden ervan om in een groep te zijn in een veilige omgeving. Toch is onafhankelijkheid belangrijk voor een waterman. Een divider is daarom perfect voor in de woonkamer. Je vindt simpele modellen al gewoon bij de Ikea. Je kan ze inrichten zoals je zelf wilt!

Vissen

Een goede nachtrust is essentieel voor vissen. Van een diepe, lange slaap tot een kort, maar krachtig powernapje. Een goed bed inclusief beddengoed van kwaliteit doen vissen erg goed. Bezuinig daar dus vooral niet of en ga voor fijne, katoenen of linnen lakens.

Benieuwd wat voor soort items het beste bij jouw sterrenbeeld passen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de items die je deze zomer in huis moet halen (volgens je sterrenbeeld)
Sluiten