Sfeervol dineren? In dit Scandinavische appartement kan dat op zolder

Als je aan sfeervol dineren denkt, dan denk je niet meteen aan een zolder. Maar in dit Scandinavische appartement is het meest knusse plekje toch echt helemaal bovenin te vinden. De lange tafel, de romantische lampionnen en het warme hout maken dit dé perfecte spot voor een feestje.

Geen zolder, maar wil je wel graag je vrienden uitnodigen voor een diner? Wij geven je tips!

Wit, grijs en grafische prints. Een typisch Scandinavisch ensemble – maar toch heeft dit interieur een aantal verrassende elementen. Zo hebben de bewoners gekozen voor een diverse mix van stoelen voor de eettafel. Je hoeft je niet aan één model of stijl te houden. Zoals je ziet gaat een industriële stoel prima samen met een transparante, moderne variant.

En over stoelen gesproken: de ingeklapte exemplaren tegen de muur voegen een vintage element toe. Zo zie je maar: bijna alles wat je op hangt tegen de muur, wordt kunst. Zelfs je fiets – kijk maar.

Maar ons favoriete plekje van dit huis is toch wel de zolder. Hoe knus ziet dit eruit? Zelfs een mislukte pasta kan een diner hier niet verpesten! De string lights en lampionnen zorgen voor een romantisch sfeertje. Wellicht ook een leuk idee voor in de slaapkamer?

Verder gluren?

Er is nog veel meer te zien. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Stadshem

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Sfeervol dineren? In dit Scandinavische appartement kan dat op zolder
Sluiten