Het perfecte voorbeeld: zó richt je een huis met hoge plafonds in

Heb jij een huis met hoge plafonds? Lucky you! Al kan het natuurlijk best lastig zijn om de ruimte gezellig en huiselijk te maken. De eigenaren van dit prachtige familiehuis hadden daar totaal geen moeite mee. Hun interieur is namelijk een schot in de roos! Het huis is gezellig en ruimtelijk én de hoogte van het plafond wordt door slimme elementen geaccentueerd!

Bekijk ook: 7 tips voor het decoreren van een interieur met hoge plafonds

hoge plafonds
eetkamer hout

Het huis heeft echt een Scandinavisch interieur, maar is allesbehalve strak of ‘kil’. Het interieur bestaat namelijk uit allerlei verschillende soorten hout. En dat werkt super goed in zo’n grote ruimte! Ook het puntdak is afgetimmerd. Je kunt nog steeds zien dat het plafond meters hoog is, maar het houten dak zorgt voor een huiselijke sfeer.

woonkamer

eetkamer
Hoewel het houten plafond ervoor zorgt dat de ruimte iets kleiner oogt, zorgen de hanglampen juist voor een tegenovergestelde optische illusie. De lange snoeren accentueren de hoogte juist. Deze twee elementen zorgen voor een perfecte balans.

wooden dolls alexander girard
>> Interior Icons: Wooden Dolls door Alexander Girard
gekleurd behang
open haard
eames house bird
Nog een Interior Icon! De Wooden Dolls pronken op de vensterbank en de Eames House Bird staat op de piano. Het zwart van de piano en de vogel zorgt voor een mooi contrast bij het kleurige behang.

Wist je dat de House Bird stiekem helemaal geen ontwerp van het Eames-duo is? Hoe dat precies zit lees je hier.

blauwe keuken
overloop vide
witte slaapkamer
kinderkamer behang

>> Modern huis met karakteristieke elementen en Scandinavische feel

www.kvarteretmakleri.se

Reageer op artikel:
Het perfecte voorbeeld: zó richt je een huis met hoge plafonds in
Sluiten