Renée Leeuw
Renée Leeuw Diy 30 aug 2015

Zó maak je een stoere DIY BBQ van betonblokken

Dat de zomer ten einde loopt, betekent helemaal niet dat het BBQ seizoen over is. Sterker nog: juist nu het wat koeler wordt is het gezellig om buiten rond het vuur te staan. Dikke trui aan en gewoon lekker buitenleven! Wij trekken ons niks aan van het Hollandse weer en rekken de zomer nog even totdat het écht niet meer te doen is buiten. Daarom delen we in dit artikel een DIY BBQ waar je met veel personen omheen kunt staan.

Onderstaande video laat heel duidelijk en uitgebreid zien hoe je de BBQ bouwt. Eigenlijk is dit project best wel easy. Het enige wat je nodig hebt is een groot rooster, grint en een heleboel betonblokken.

Je kunt de BBQ zo groot maken als je zelf wilt. Dat is eigenlijk de eerste stap in het bouwproces: bepalen hoeveel betonblokken je nodig hebt afhankelijk van de grootte. Wil je een heel speenvarken kunnen grillen? Dan moet je uiteraard behoorlijk wat blokken halen.

Voor wie de video niet zo handig vindt, is op deze website nog een uitgebreid stappenplan te vinden van de maker zelf.

En als je na het bouwen van de DIY BBQ toch nog een aantal betonblokken over hebt, kun je ze op verschillende manieren terugbrengen in je interieur. Bijvoorbeeld als nachtkastje of salontafel!

Handige links

caughtsmokinbbq.blogspot.ro

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Zó maak je een stoere DIY BBQ van betonblokken
Sluiten