admin
admin Meubels & accessoires 4 mrt 2014

Zo combineer je verschillende eetkamerstoelen rond één tafel

Alles in je interieur op elkaar afstemmen ziet er natuurlijk mooi uit, maar geef toe: het is een beetje veilig. Juist mismatchen kan, mits je het op de goede manier doet, spannend zijn.

Een gaaf voorbeeld is het combineren van verschillende eetkamerstoelen rond één tafel. Zo hoef je ook geen zes dure designstoelen te kopen, maar mix je een topstuk met goedkope en vintage exemplaren. Wij laten je drie variaties zien.

1. Dezelfde kleur
Een simpele manier om verschillende stoelen tot één geheel te maken, is door ze in één kleur of dezelfde tinten te verven. Het oogt een stuk rustiger, maar doordat alle exemplaren andere vormen en hoogtes hebben, blijft het een spannende combinatie.

Bron: Pinterest
Bron: Bloglovin

2. Hetzelfde model
Heb je jouw favoriete model gevonden? Dan kun je het ook enkel bij deze houden, maar varieer je juist in kleur. Ook handig als je niet kunt kiezen tussen de rode of de witte: pak ze gewoon allebei! Plaats ze ritmisch om en om of allemaal verschillende kleuren door elkaar.

Bron: Pinterest

3. Mismatch er op los!
Onze favoriet: verschillende exemplaren, in verschillende kleuren, in verschillende materialen. Wees zo creatief als je zelf wilt zijn. Combineer stoelen bijvoorbeeld met een bankje of een krukje. Alles kan en mag!

Bron: Anthology mag
Bron: Miss design

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo combineer je verschillende eetkamerstoelen rond één tafel
Sluiten