Iris Wijnands
Iris Wijnands Nieuws 28 oktober 2019

Wat goed: met deze Fatboy x (RED) zitzak red je het leven van een kind

Altijd al een zitzak gewild, maar nooit gekocht? Dan is dit hét moment om er een aan te schaffen. Fatboy, bekend van hun te gekke zitzakken, brengt een levensreddende limited-edition zitzak uit in samenwerking met (RED).

Om geld op te halen voor het gevecht tegen AIDS sloegen Fatboy en (RED) de handen ineen. De designers van Fatboy maakten niet één, maar wel vier limited-edition zitzakken. Na een verkiezing op social media bleek de zak genaamd ‘Let’s face-it‘ de favoriet.

Let_s-face-it Fatboy zitzak
Bron: Fatboy x (RED)

We snappen wel waarom deze zitzak is gekozen als de grote favoriet. Zodra we ‘m zagen waren we ook fan van de rode zitzak met gezichtjes! Daarnaast red je met je aankoop levens, wat natuurlijk een prachtig doel is.

Iedere dag worden er volgens het wereldwijde AIDS- en HIV-fonds (RED) meer dan 400 baby’s met HIV geboren. Dat hoeft niet zo te zijn. (RED) schrijft dat ze projecten ondersteunen die met een pil voor slechts €0,20 per dag kunnen voorkomen dat een moeder HIV overdraagt aan een kindje. Van iedere verkochte zitzak gaat 10% van het aankoopbedrag naar de financiering van deze en andere HIV- en AIDS-projecten.

Een zitzak in de kinderkamer

Dat er geld voor een goed doel wordt opgehaald maakt ‘m natuurlijk extra comfortabel. Daarnaast is ‘ie hartstikke leuk voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Met de limitied-edition Fatboy zitzak op de kinderkamer van je eigen kind, red je natuurlijk ook een ander kind. Dat is een mooie gedachte, toch?

Zelf had ik als kind altijd een zitzak op m’n kamer en dat zat héérlijk. Maar ook de woonkamer of jouw eigen slaapkamer wordt een stuk vrolijker als je neer kan ploffen op zo’n mooie rode zak.

Meer inspiratie nodig voor de kinderkamer?

Reageer op artikel:
Wat goed: met deze Fatboy x (RED) zitzak red je het leven van een kind
Sluiten