Inspiratieboost: breid je woonkamer uit met een extra zithoekje bij het raam

Inspiratieboost: breid je woonkamer uit met een extra zithoekje bij het raam

Je woonkamer is de ultieme plek voor een relaxte zondag middag of een avondje bankhangen met vrienden. Daarvoor gebruik je dan natuurlijk de bank. Maar soms kan het ook lekker zijn om je even af te sluiten in een iets intiemere omgeving. Wat dacht je van een zithoekje bij het raam?

Met een kop thee en een goed boek erbij ben je zo een hele middag zoet. Of je je nu in de vensterbank, een loungestoel of een stylish fauteuil bevindt.

Jantien de Bood
Bjufors

Heb je achter je bank nog wat ruimte over en valt er daar veel natuurlijk daglicht naar binnen? Zonde om er dan niks mee te doen. Leg een groot kussen en nog wat andere kleine kussens neer en creeer een fijne loungehoek vlak tegen het raam. Leg een stapel magazines klaar en zorg dat er een stijlvolle bijzettafel binnen handbereik staat.

Lieu Dit

Een minimalistische omgeving met een prachtige leren ligstoel: hét voorbeeld van de ultieme plek om tot rust te komen, maar ook om lekker onderuitgezakt wat werk af te maken.

Holly Marder
Tatiana Shishkina

Heb jij niet zo veel ruimte over in de woonkamer maar wel een brede vensterbank? Wij gingen eerder al op zoek naar voorbeelden van een stijlvolle zithoek in de vensterbank. Bekijk hier het resultaat van onze zoektocht!

Nog meer charmante zithoekjes: