Een lichte villa met zilverkleurige mozaïek in de keuken als uitblinker

Een lichte villa met zilverkleurige mozaïek in de keuken als uitblinker

Vinden jullie een licht interieur ook altijd zo mooi? Een subtiele kleur oogt rustig en ruim. Maar als je deze witte basis stylet met warme tinten als oranje en goud, wordt het in één oogopslag heel gezellig en wil je het liefst lekker op de bank blijven zitten. Deze witte villa in Stockholm heeft het allemaal!

Hou jij van glitter en glamour? Dan vind je de keuken met zilverkleurige mozaïek in deze villa vast geweldig! Kijk snel verder.

Kijk hier zie je het al; een witte basis met warme details. De houten warmte geeft het interieur meer sfeer en de oranje kussens op de grijze bank maken het gezellig. Voor dat extra sprankje glam, hebben de bewoners gekozen voor gouden lijsten. Zo zie je maar dat je niet per se hoeft uit te pakken om een luxe gevoel toe te voegen.

Zoals je kunt zien is dit een soort kunsthoekje of werkkamer. Deze ruimte bevat veel ramen waardoor het licht is. Dat moet ook wel als je je werk hier uitoefent. Ook leuk om te zien dat de zelfde soort plant (de Monstera) in de woonkamer in deze kamer terug te zien is.

Daar is hij dan! De zwarte keuken met de zilveren mozaïek achterwand. Heel mooi contrast. Ook leuk is dat de kleur van de mozaïeksteentjes veranderen van kleur wanneer er een ander soort licht op valt.

De eetkamer is vlakbij de keuken. Dat is erg handig natuurlijk en je hebt uitzicht op de prachtige zilverkleurige mozaïeksteentjes.

Je kon het al raden; ook de slaapkamer is wit. Hier zijn geen warme kleuren toegevoegd, maar toch ziet deze kamer er gezellig uit. Dit komt door het grote plaid en de leuke plantjes voor het raam. Ook met (natuurlijke) materialen voeg je sfeer toe aan je huis.

Er is meer

Deze villa heeft ook nog twee ruime kinderkamers en een hele mooie hal. Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Fantastic Frank