Jaime Andreas
Jaime Andreas Planten en bloemen 30 mrt 2020

Wat een mooie actie: zeg het met bloemen

Meestal halen we een grote bos bloemen om iemand een hart onder de riem te steken, maar in deze rare tijden gaat dat toch een stuk lastiger. Juist nu we wel wat steun en vooral vrolijkheid kunnen gebruiken. Aangezien we zoveel thuis zijn, is het top om het interieur zo nu en dan op te fleuren met een bloemetje.

De bloemensector in Nederland heeft het zwaar, want even langsgaan bij familie of vrienden met een bos bloemen is op dit moment gewoon geen optie. Terwijl we dat wel graag zouden willen doen. Juist in deze tijd kan een gezellig bloemetje in huis een groot verschil maken. We worden er vrolijker van en het staat leuk in ons interieur.

bloemen actie
Bron: Bloemenbureau Holland

Let Hope Bloom

Bloemenbureau Holland en Mooiwatbloemendoen.nl komen daarom in actie om de bloemensector een push te geven. Met gigantische prachtige bloemfiguren laten deze bedrijven de wereld zien dat bloemen er altijd voor ons zijn. Of we ze nu in huis kunnen halen, of niet.

In hun imposante bloemfiguren zijn meer dan 200.000 stelen verwerkt. Met de tekst ‘Let Hope Bloom‘ hopen ze iedereen een hart onder de riem te steken. Ook sporen ze met deze actie mensen aan om anderen toch blij te maken met een bloemenboodschap. Door bijvoorbeeld deze actie met hen te delen of zelf een leuke bos bloemen naar een naaste op te sturen.

We hebben elkaar meer dan ooit nodig, zeg het dus met een bloemetje. En wist je trouwens dat bloemen gezond voor je zijn? Nog een reden om een bos in huis te halen. Natuurlijk wil je niet te vaak het huis uit om een verse bos bloemen te halen; dit zijn bloemetjes die lekker lang mooi blijven.

Meer weten over bloemen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat een mooie actie: zeg het met bloemen
Sluiten