Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 25 jan 2018

Upcoming project: wonen in een zeecontainer midden in de woestijn

De Engelse architect James Whitaker gaat – in opdracht van een filmproducent – verschillende zeecontainers bij elkaar voegen tot een prachtig woonhuis in de woestijn. De zeecontainer is in totaal 200 m2 groot en bevat een woonkamer, keuken en drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer.

The Joshua Tree Residence wordt gebouwd op een stuk grond van 90 hectare groot. Volgend jaar zal de bouw beginnen en dit creatieve werk is gelegen in Californië.

witte containers

Zo moet het huis gaan worden; mooie witte containers die uit verschillende hoeken komen, zodat er een soort bloem uit de woestijn groeit. Er komt zelfs een luxe terras met een heerlijk zwembad en fijne stoelen om in te relaxen.

rode krukjes

De basiskleur van het interieur is, net als het exterieur, wit. Dit wordt gecombineerd met een zacht grijze vloer en mooie rode details. De kleur rood zorgt voor een warme sfeer in de zeecontainer. De vele ramen zijn geweldig! Je kunt van alle kanten licht ontvangen én je hebt prachtig uitzicht over de woestijn.

container huis

Dit is toch een heerlijke eetplek? Een eettafel aan het raam is volop genieten!

sahara

Het stralend witte project valt onwijs op in de aardetinten van de woestijn. Wonen in de woestijn is niet zo gek als je het ons vraagt! Zou jij ook een keer in de woestijn willen verblijven? Deze camping bestaande uit mini-huisjes is ook gelegen in Californië!

Bron: Boredpanda

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Upcoming project: wonen in een zeecontainer midden in de woestijn
Sluiten