Zó stijlvol kan zeeblauw in je interieur zijn

Zeeblauw klinkt als een gewaagde kleur in je interieur, maar het kan verrassend fris en stijlvol uitpakken. En als je het aandurft: zelfs op de muren én de bank..

Wil jij graag een statement maken met je bank en niet kiezen voor de standaard grijze variant? Wat dacht je van fluweel?

Een prachtige, heldere blauwe tint – maar met een vleugje groen. Zeeblauw past perfect bij deze Scandinavische, witte keuken en geeft het een frisse en sfeervolle look. De kleur komt ook weer subtiel terug in accessoires, zoals de broodtrommel op het aanrecht.

>> inspiratieboost: de mooiste verlichting voor boven de eettafel

In de woonkamer springt de bank direct in het oog. Als je de rest van het interieur rustig houdt, kun je met je bank gerust uitpakken. Dankzij het vloerkleed waar de kleur ook subtiel in terugkomt, loopt het zeeblauw mooi over in de rest van het interieur. Tip: als je het nog lastig vindt om kleuren te combineren, dan haal je vast veel inspiratie en kennis uit dit artikel.

En nog zo’n pareltje: de mezzanine. Ideaal als je een hoog plafond hebt, voor dat heerlijke loft-gevoel.

Meer zien
Verder kijken? Klik dan op de afbeelding om deze te vergroten. Je wil de poederroze slaapkamer namelijk ook niet missen!

Stadshem

Reageer op artikel:
Zó stijlvol kan zeeblauw in je interieur zijn
Sluiten