Ze vonden een oude regisseursstoel op straat en gaven het een make-over

In het kader ‘wat de een ziet als meuk, vindt de ander juist leuk’ stuurden wij zes mensen de straat op. Wij vroegen hen om eens tussen het grofvuil te zoeken naar herbruikbare spullen en zij kwamen met de meest uiteenlopende dingen thuis. Voor vijftien euro mochten zij boodschappen doen en gaven zij hun vondst een make-over óf maakten ze er totaal iets anders van. In de videoserie Het Grofvuil Project laten we elke aflevering zien wat je zoal kunt vinden op straat en wat je er voor moois van kunt maken. Hiermee willen we je inspireren om ook eens tussen het grofvuil te speuren en misschien kun jij een ander zijn meuk wel een tweede leven geven.

Deze keer stuurden we Merel en Laura de straat op. Merel studeert Global Business & Sustainability aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en Laura is afgestudeerd in Science, Business & Innovation. Ze kwamen een oude regisseursstoel tegen op straat, die nog in prima staat was, maar wel een opknapbeurt kon gebruiken. Met wat machineverf kreeg de zitting weer een heel nieuwe look en wat ze met de rest van de stoel deden zie je in onderstaande video.

Meer video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

BEKIJK MEER AFLEVERINGEN VAN HET GROFVUIL PROJECT
Zie hoe Valerie een oud kastje opknapte met krijtbordverf en check hoe Jet een beschadigd stoeltje een nieuwe look geeft. Vorige week maakte Jochum van een paar gevonden planken ook een heel gaaf design.

Reageer op artikel:
Ze vonden een oude regisseursstoel op straat en gaven het een make-over
Sluiten