Renée Leeuw
Renée Leeuw Architectuur 1 mrt 2015

Ze verkochten al hun eigendommen en bouwden een super klein mobiel huisje

Iedereen overweegt weleens om zijn leven helemaal om te gooien, zijn baan op te zeggen en een nieuw avontuur aan te gaan, maar uiteindelijk houden de meesten hun leventje zoals het is. Guillaume Dutilh en Jenna Spesard behoren bij het kleine deel dat besluit wèl die droom te volgen. Zij zegden hun baan op, verlieten hun huis in LA en gingen op avontuur door de VS als echte nomaden.

Ze verkochten bijna al hun eigendommen en bouwden een super schattig mobiel huisje van slechts 11,6 vierkante meter!

Alles op een kleine oppervlakte
Het huis is super slim en praktisch gebouwd met bijvoorbeeld een hoogslaper in de nok, waardoor beneden extra ruimte is gecreëerd en ook is gebruik gemaakt van gordijntjes voor de kastjes, die ruimtebesparend zijn.

De inrichting
Het leuke aan dit huisje is dat het ook nog eens heel gaaf is ingericht en echt de stijl van Guillaume en Jenna toont met vintage kratten als opbergers, rustiek houten kastjes en skateboards en gitaren aan de wand.

Zelf bouwen?
Ben je helemaal geïnspireerd door dit verhaal en overweeg je nu serieus om zelf zo’n mobiel huisje te bouwen? Guillaume en Jenna vertellen je het bouwproces stap voor stap op hun website, waar je overigens ook hun hele roadtrip kunt volgen. Ter inspiratie hebben we ook nog een overzicht van gave kleine huisjes met een verhaal en zes ongewone stacaravans.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.creativespotting.com

Reageer op artikel:
Ze verkochten al hun eigendommen en bouwden een super klein mobiel huisje
Sluiten