Van zalmroze muren tot bont junglebehang; dit appartement geeft je inspiratie voor je muur

We prijzen witte muren vaak de lucht in omdat ze de perfecte basis voor je interieur zouden zijn. Nu willen we dit niet ontkrachten, máár als je het iets spannender aan wil pakken, dan is het tijd om buiten de lijntjes te denken. Wat dacht je van zalmroze muren in de kinderkamer of een bont junglebehangetje op de wc?

En nu we het toch over uitpakken hebben: wij blijven fan van vintage bloemenbehang. Want ja: het kan weer!

De woonkamer is nog basic, maar je ziet vanuit de deuropening al een aantal spannende elementen; een voorproefje van de zalmroze kinderkamer en de speelse behangprint met vogels van de slaapkamer.

Welk kind wordt er nou niet blij van een kamer zoals deze? Het witte plafond en de gordijnen geven de zalmroze muren een fris accent en het hoekje bij de vensterbank is het ideale plekje om weg te kruipen met een fijn leesboek.

>> meer inspiratie voor de kinderkamer vind je hier.

Of wellicht is een vogelbehang meer jouw ding. Als je er voor kiest om alle muren te behangen met een drukke print, dan is het belangrijk dat de kleuren neutraal zijn. Zo wordt het geen bonte boel. Liever wat meer rust? Voorzie dan alleen de muur waar het hoofdbord van je bed tegenaan staat van (een aantal stroken) behang.

Het vergt lef, maar dit junglebehang op de wc staat ontzettend gaaf.

Er is meer

Eerder vertelden we je al dat gekleurde voegen helemaal hot zijn. Zien hoe dat uitpakt in de keuken? Bekijk hieronder dan de rest van de binnenkijker. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Dit vind je vast ook leuk

Geef je muur een betonlook voor een rustieke uitstraling

Nooks

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Van zalmroze muren tot bont junglebehang; dit appartement geeft je inspiratie voor je muur
Sluiten