Wauw! Vooror zalm, sushi en planten moet je naar het vernieuwde Zalmhuis

Wij op de Roomed redactie zijn fan van vele dingen, maar vooral van eten, planten en een mooi interieur. Dus een combinatie van die drie dingen is helemaal fantastisch. Het Zalmhuis in Rotterdam is vernieuwd en hoe! Het interieur alleen al is het bezoekje waard, en dan is het eten ook nog eens top.

En niet getreurd: ook wanneer je niet van zalm houdt, hoef je dit interieur niet te missen. Ze serveren ook een aantal vlees-, vega- en vegangerechten.

interieur van Zalmhuis Rotterdam
Bron: Do Nossent

Eten in de zalmroze jungle

Dat ze bij het Zalmhuis hun zalm serieus nemen, zie je duidelijk terug in het interieur van de vernieuwde zaak. Van een roze bar tot roze stoelen, krukken en hier en daar een roze lamp. Toch is het roze zeker niet too much.

Een persoonlijk favoriet is de subtiele manier waarop de roze kleur terugkomt in stoelen, bloemen en de zelfs de vloer.

interieur van Zalmhuis Rotterdam
Bron: Do Nossent

Een interieur in junglethema is erg populair en ook het Zalmhuis plukt daar de vruchten van in hun interieur. Bovenop de bar en langs een aantal banken, prijken onwijs veel (neppe?) planten.

Ook komt die junglegroene kleur terug in een aantal stoelen en banken. Het ziet eruit als een fijne hippe plek om een wijntje te drinken en sushi te eten.

interieur van Zalmhuis Rotterdam
Bron: Do Nossent

Dit staat er op het menu in het Zalmhuis

Natuurlijk hebben we ook even naar het menu gekeken en het water loopt ons nu al in de mond.

Wat ze allemaal serveren is eigenlijk veel te veel om allemaal op te noemen. We gaan het toch proberen: ze hebben vele bereidingen van zalm, andere vissoorten en sushi. Daarnaast hebben ze ook nog eens nagerechten die erg lekker klinken zoals de Golden Chocolate Bar met dadels (!), gezouten karamel, oreos en passievruchtijs.

interieur van Zalmhuis Rotterdam
Bron: Do Nossent

Je kunt ook aanschuiven voor een high tea, high wine en zelfs een high salmon waar je allerlei bereidingen van zalm eet en gin-tonics drinkt. Sounds good to us!

Heb je ook zo’n zin gekregen om hier te eten? Dat kan! Je vindt het Zalmhuis op de Schaardijk 396 in Rotterdam. Reserveren doe je hier.

Dit zijn nog meer restaurants met geweldige interieurs

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Wauw! Vooror zalm, sushi en planten moet je naar het vernieuwde Zalmhuis
Sluiten