Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 3 jan 2022

Dit Scandinavische interieur straalt nu eens ├ęcht zachtheid uit

Ook vandaag genieten we weer van een heerlijk interieur waar we naar binnen gluren. Verwacht een warm gevoel zodra je ogen op het Scandinavische appartement vallen. Want dit interieur straalt een en al zachtheid uit. Dus waar wacht je nog op?

De bank en het bed die in dit huis voorbijkomen zien er dan ook heel uitnodigend uit. En zelfs op de vloer zitten lijkt op eerste gezicht geen probleem als je straks ziet hoe zacht het oogt.

Een Scandinavisch interieur vol zachtheid

Bron: Bolaget

Prachtige neutrale kleuren

Een van de redenen waarom dit interieur zo warm en zacht aanvoelt is door de neutrale tinten. En het ziet er echt niet saai uit, omdat er zoveel verschillende kleurtinten aanwezig zijn. Zo zie je hier al twee tonen van hout: licht hout in de woonkamer en donker in de keuken.

Ook de lichtinval speelt met de kleuren waardoor het lijkt alsof de muur in de keuken een tintje donkerder is dan die in de woonkamer vanuit de hoek hierboven.

Bron: Bolaget

Zoveel mooie zachte elementen zie je in de woonkamer: van de pluizige deken op de stoel tot de zachte bank met kussens tot de poef op het vloerkleed toe! Wij krijgen het er zo in ieder geval warm van.

Daarnaast hebben ook de lampen die je in de woonkamer ziet allemaal enigszins ronde vormen. Ronde en ovale vormen zorgen ook voor een zachtheid in je interieur.

Bron: Bolaget

Ook in de keuken spot je zachte vormen. Kijk namelijk maar eens goed naar de houten keukenkastjes. Daar zie je prachtige patronen in terug. In combinatie met het witte plafond contrasteren deze kasten mooi met de donkere houten meubels en vloer.

Prachtig: binnenkijken in een charmant appartement met lichte houten vloeren

Bron: Bolaget

Stijlvolle wasruimte

Wij vonden de badkamer in dit appartement niet heel spannend. Maar toen zagen we deze stijlvolle kast waar de wasmachine in staat. Zo verberg je je wasruimte nog eens stijlvol in je interieur.

Stiekem vinden we de kleur van de kasten steeds mooier hoe vaker we ernaar kijken. Het is een diepe tint die helemaal tot zijn recht komt in deze badkamer.

Bron: Bolaget

Een vol bed in een licht interieur

Op een bed als deze wil je na een harde dag werken wel neerploffen. Er is een mooie hoeveelheid aan kussens en dekens op het bed te vinden. Door deze lagen aan verschillende textiel patronen oogt het bed warm en uitnodigend. De rest van de ruimte is vrij leeg, wat ervoor zorgt dat het bed vol kussens niet te zwaar aanvoelt.

Lekker luchtig! In dit Scandinavische appartement wil je relaxen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit Scandinavische interieur straalt nu eens ├ęcht zachtheid uit
Sluiten