Yes! Ons boek The Workshop is nú verkrijgbaar

Zoals je wellicht hebt meegekregen, brengen wij samen met MENDO ons allereerste boek, The Workshop, uit. Het koffietafelboek staat vol intieme portretten van de meest talentvolle Nederlandse creatieven, waaronder Erwin Olaf, Mart Visser en Ans Markus.

Zij openden de deuren van hun ateliers en laten de plekken zien waar zij creëren, inspireren en geïnspireerd worden. Het zijn plekken waar hun ideeën ontstaan en tot uiting komen, waar uitvindingen worden gedaan en waar iets gemaakt wordt wat nog niet eerder bestond.

Achter de schermen hebben wij met een team hard gewerkt aan het boek en een reeks video’s en nu kunnen we (eindelijk) zeggen dat The Workshop in de winkel ligt. Je kunt het boek kopen bij MENDO, zowel online als in de fysieke winkel.

The Workshop is ontstaan uit een samenwerking tussen initiatiefnemer Renée Leeuw (schrijver en voormalig hoofdredacteur van Roomed) Iris Duvekot (fotografe), Mendo en Roomed. Renée en Iris bezochten samen de creatieven in hun ateliers en studio’s. De lijst creatieven is ontzettend divers en dat is dan ook wat de makers belangrijk vonden in het maken van The Workshop.

Het boek moest een veelzijdig beeld geven van creatief Nederland. Elk talent is uniek, zowel qua vakgebied als qua leeftijd en afkomst. Zo staat ontwerper Maarten Baas – bekend van zijn verbrande meubels – naast street artist Laser 3.14, die graag anoniem wilt blijven. Je zult bepaalde creatieven herkennen, maar ook nieuwe talenten ontdekken. De portretten in The Workshop kunnen je verrassen, nieuwsgierig maken en inspireren. Dat is precies wat het boek zo interessant maakt. Hieronder alvast een klein voorproefje!

Nieuwsgierig geworden? Kopen kan bij MENDO (online en in de fysieke winkel in de Negen straatjes te Amsterdam) en bekijk vooral ook de video die we maakten van Sarah van Sonsbeeck en Borre Akkersdijk.

Reageer op artikel:
Yes! Ons boek The Workshop is nú verkrijgbaar
Sluiten