Merken 13 jan 2015 Renée Leeuw

Yes, Fair Fabrics zet onze favoriete trend uit 2014 door

We klinken niet graag hooghartig, maar in dit geval willen we toch even zeggen: “We told you so”. Onlangs hadden we het namelijk over de trends uit 2014, die we dit jaar gewoon blijven zien en één van die hypes zien we nu al terug in de nieuwe collectie van Fair Fabrics!

De naam zegt het al. Dit Nederlandse merk verkoopt alleen maar eerlijke stoffen en dan moet je denken aan.. je raad het misschien al.. kelims! De winkel streeft naar een duurzame samenwerking met lokale producenten uit verschillende landen, waaronder Peru, Marokko en Turkije.

Fair Fabrics LS 18
Fair Fabrics LS 37

Eerlijke arbeid, eerlijke prijs
De producten van Fair Fabrics zijn gemaakt zonder uitbuiting van kinderen en de makers krijgen een eerlijke prijs voor de stoffen. De verkoopprijs staat in verhouding tot de productiekosten en daarom zijn de kelims voor ons geen koopje, maar je geld is in elk geval wel eerlijk besteed.

Fair Fabrics LS 22.

Kelims voor elk interieur
Het gave aan kelims is dat ze eigenlijk in elk interieur wel passen, omdat de kleden in zoveel verschillende kleuren en patronen gemaakt worden en altijd kwaliteit uitstralen.

Fair Fabrics LS 17

Fair Fabrics LS 29

En er is meer..
Naast een collectie van handgemaakte vloerkleden, dekens, hammamdoeken en kussens verkoopt Fair Fabrics ook servies, manden en glaswerk. Daarnaast ontwerpt eigenaar Karin Reinders zelf ook steeds vaker producten. De gehele collectie bekijk en shop je via de webshop.

Fair Fabrics LS 24
Reageer op artikel:
Yes, Fair Fabrics zet onze favoriete trend uit 2014 door
Sluiten