Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Trending 28 aug 2016

Yay or nay? Je flatscreen tv verstopt in ensuite deuren

Een grote flatscreen tv: tegelijkertijd een vloek en een zegen. Laten we eerlijk zijn, je hebt natuurlijk liever niet dat zo’n groot bakbeest dé eye catcher wordt van je interieur! Dan gaan we toch veel liever voor een statement bank, mooie kunst of een bijzonder meubel. Maar eigenlijk kunnen we er niet omheen, zelfs de indeling van ons huis wordt vaak aangepast op de plek van de tv. Volgens de Nederlandse Frank Gombault moest dat anders. Naar eigen zeggen houdt hij van tv kijken, maar zijn grote flatscreen stond wel altijd in de weg.

En dus kwam hij met een handige oplossing: hij verstopte de tv in zijn houten ensuite deuren. Benieuwd naar meer ideeën om de tv te verstoppen? Check dan ook even deze inspiratieboost.

>> 6x lelijke elektriciteitsdraden, snoeren en apparatuur verstoppen

Frank zaagde een rechthoek uit zijn ensuite deuren en bevestigde de tv aan een steun die 180 graden kan draaien. Zo kan Frank in zowel de voor- als de achterkamer tv kijken. Wij vinden het een geniale oplossing.. als de deuren open zijn en de tv niet in het zicht hangt. Maar de charme van zulke ensuite deuren gaat hiermee ook wel een beetje verloren. We zijn benieuwd jullie mening: yay or nay?

Ben je verliefd op zulke ensuite deuren? Wij zetten in dit artikel de zeven mooiste deuren op een rijtje.

Reageer op artikel:
Yay or nay? Je flatscreen tv verstopt in ensuite deuren
Sluiten