Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Hotel 31 jan 2016

The Yard Club is het meest stijlvolle hotel in Milaan

Milaan staat voornamelijk bekend om haar mooie architectuur, prachtige winkels en natuurlijk het fijne Salone del Mobile waar wij elk jaar een heleboel inspiratie opdoen. Een stad die zo gericht is op kunst, cultuur en design, kan natuurlijk niet achterblijven qua hotels en restaurants. Dat moet The Yard Club ook gedacht hebben, want dit nieuwe hotel ziet er echt té cool uit.

Het hotel is behoorlijk ‘mannelijk’ ingericht. Zo vind je hier een barbershop, stoere lederen accessoires en een rijkgevulde mini-bar met verschillende soorten whisky. Maar, we weten zeker dat vrouwen dit hotel ook fantastisch zullen vinden. Kijk mee naar de prachtige foto’s en wie weet doe je nog wat inspiratie op voor je eigen huis!

De ontvangst in de lobby zet de toon voor het hele hotel. Bijzondere objecten als gymtoestellen, kunst en sportattributen geven de ruimte een stoere look.

De pay-off van het hotel in Milaan is ‘for distinguished guests‘ en daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Het hotel heeft een super chique en luxe uitstraling en de kamers hebben allemaal een uniek interieur.

>> Haal je interieur ideeën uit deze inspirerende cafés en restaurants

De kamers hebben allemaal een uniek interieur, maar toch past het als geheel wel bij elkaar. Zo is er een kamer met als thema ‘sport’, een kamer met een Engels thema – inclusief ouderwets behang met een Schotse ruit – en een kamer met een vintage arcade.

Het overkoepelende thema van het hotel is ‘de stijlvolle reiziger’. Overal in het hotel staan vintage lederen koffers die dienst doen als bijzettafels.

>> DIY: Vintage koffer als koffietafel

Hier zou je toch wel een weekendje willen doorbrengen? Wij in ieder geval wel! Heb jij een tripje naar Milaan op de planning? Bekijk dan zeker even onze cityguide!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
The Yard Club is het meest stijlvolle hotel in Milaan
Sluiten