Groot, groter, grootst: ga voor een XXL plant in je interieur

Bij Roomed zijn we fan van planten – dat hoeven we inmiddels vast niet meer te vertellen. We kunnen genieten van een paar kleine plantjes in de vensterbank of op een bureau. Maar wat we óók fantastisch vinden, zijn onwijs grote planten. XXL planten noemen we ze het liefst. En die liefde delen we graag met jullie.

Als we voor een grote plant in huis gaan, dan kiezen we het liefst een plant die meer dan twee meter hoog is. Je moet er in ieder geval niet doorheen kunnen kijken. Door deze simpele toevoeging in huis zorg je meteen voor een flinke portie groen, waardoor je een frisse look in je interieur krijgt. Hoe groener de plant, hoe groter het effect is.

roomed-xxl-plant
decorista-daydreams
roomed-xxl-plant
airsopure

Een grote plant is niet goedkoop. Je kunt het kopen van zo’n XXL plant dus het beste zien als een investering. Met de juiste zorg en genoeg liefde zorgt je ervoor dat een plant jaren lang meegaat. En daarnaast kan je de plant op verschillende plekken in huis neerzetten, zodat je altijd een nieuwe look in die kamer creëert. Ga bijvoorbeeld voor een Kentia Palm, een Geldboom of een Dracaena als echte sfeermaker.

roomed-xxl-plant
amyeschooley
roomed-xxl-plant
the-little-directory
mooiwatplantendoen.nl

Mooi! Gebruik je grote planten eens als subtiele roomdivider. De bladeren van de planten zullen genoeg zonlicht doorlaten, maar zorgen er toch voor dat twee ruimtes van elkaar gescheiden worden. Ideaal voor naast de bank of tussen twee bureau’s in een volle kantoorruimte.

roomed-xxl-plant
wonderer
roomed-xxl-plant
homelisty

Heb je in huis geen ruimte voor een grote plant? Geen probleem, want ook buiten kan het ontzettend leuk staan. Ga voor een groot statement door een xxl plant bij de ingang van je huis te zetten. Of ga juist voor een grote plant (of meerdere!) in de achtertuin.

Ga je toch liever voor klein?

Dan hebben we ook nog een aantal mooie suggesties. Kies bijvoorbeeld de ananasplant, de pannenkoekplant of de super makkelijk te verzorgen tillandsia.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Groot, groter, grootst: ga voor een XXL plant in je interieur
Sluiten