Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 15 jun 2018

De leukste aanbiedingen uit de Xenos folder week 24

We gaan er niet omheen draaien: bij Roomed zijn we dol op acties, aanbiedingen, korting en sale. Om die reden houden we dan ook maar al te graag de folders in de gaten. Vandaag delen we de leukste aanbiedingen uit de Xenos folder van week 24.

Wereld kraskaart

xenos folder week 24

Het perfecte cadeau voor de echte wereldreiziger: een wereld kraskaart. Op deze stijlvolle kraskaart houd je namelijk precies bij welke mooie plekken van je wereld je al gezien hebt. Wedstrijdje wie ‘m het eerst vol heeft? Je koopt ‘m voor €5,99.

Botanisch kussen

xenos folder week 24

De botanische trend is here to stay, en dat zie je wel met dit kussen met botanische print. Met dit kittige zwarte kussen heb je een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Je haalt ‘m in huis voor €8,99.

Olifant aan de muur

xenos folder week 24

Fantastisch leuk voor in de kinderkamer: een olifant aan de muur. Deze ultrazachte toevoeging aan je interieur haal je al in hun voor €12,99. Wil je nog goedkoper? Ze zijn in de aanbieding! 2 voor €20,-. Je hebt ook nog keuze uit een flamingo, neushoorn of panda.

Hangmat (+ frame)

xenos folder week 24
xenos folder week 24

Chillen met die billen: met deze heerlijke hangmat is het altijd een feestje. Je koopt de hangmat zelf voor €19,99 en het frame voor €59,99. Maar de hangmat kan je ook ophangen tussen twee bomen voor het ultieme zomergevoel. Dat wordt een heerlijke zomer!

Nog meer folder finds:

De vorige Xenos folder stond ook veel leuke hebbedingetjes een aanbiedingen. Onze selectie uit de Xenos folder week 22 vind je hier, misschien ligt er nog wel iets in de winkel. Ben je ook benieuwd naar de leukste aanbiedingen van de Lidl, Aldi en Action? Lees dan ons artikel over de Lidl, Action en Aldi folder finds voor je interieur: week 24.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De leukste aanbiedingen uit de Xenos folder week 24
Sluiten