Renée Leeuw
Renée Leeuw Diy 30 mei 2015

8x de leukste DIY’s met planten

Ben jij dol op de natuur en kun je nooit genoeg groen in huis en tuin hebben? Wij geven je groot gelijk! Planten zijn immers natuurlijke kleurbrengers voor je huis. Bloemen en planten vervelen eigenlijk nooit èn zorgen ook nog eens voor de benodigde zuurstof.

Voor alle creatievelingen met groene vingers zetten wij de leukste DIY’s met planten en bloemen op een rijtje. Klik op de bron onder de afbeelding om door te gaan naar het stappenplan!

1.

Een schommel van beton. Leuk voor je planten, maar ook ontzettend leuk om als bijzettafeltje of nachtkastje op te hangen!

2.

Vind jij die terracotta potten te standaard? Kleed de potten aan met een kanten jasje, te schattig!

3.

Een terrarium voor je mini cactussen en vetplantjes. Leg een laagje steentjes als basis onder de plantjes en als je de plantjes toch op een of andere manier zat bent, kun je het terrarium gebruiken om andere vondsten tentoon te stellen.

4.

De leukste DIY’s zijn vaak helemaal niet ingewikkeld. Heb je nog een aantal glazen flesjes? Spoel deze om, haal het etiket eraf en maak er vaasjes van!

5.

Planten in blik! Bewaar je lege blikjes tonijn en maak er plantenpotten van. Zet de plant zelf wel in een pot met gaatjes aan de onderkant alvorens deze in het blik te zetten. Wel zo handig met water geven!

Bron: Apartment Therapy

6.

Mag het van jou wel wat stoerder? Dan is dit de aller leukste DIY voor jou! Maak je eigen betonnen plantenpot.

Bron: Kokedama

7.

Hang een plant met kluit en al als een kokedama op. Potten en vazen zijn overbodig!

8.

Heb je nog een een oude lampenkap op zolder liggen? Haal de stof eraf en gebruik het geraamte als plantenstand.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
8x de leukste DIY’s met planten
Sluiten