Wow: in deze houten caravan van 29m2 kunnen acht mensen slapen

Ok, we weten inmiddels dat je prima kunt wonen op een beperkt aantal vierkante meters. Daarnaast hebben we ook wel gezien dat er best stijlvolle caravans bestaan, maar toch verbazen wij ons over dit huisje op wielen. De zogenaamde Escape Traveler heeft echt alles wat je nodig hebt. Geloof ons, alles. En dat op zo’n negenentwintig vierkante meter. Maar laten we het nog net even bizarder maken: je kunt hier namelijk royaal slapen met acht personen..

De eerste Escape Traveler had een full-size oven, een badkuip (the dream..) en slaapplekken voor zes personen. Laten we er nog een schepje bovenop doen, moeten de makers hebben gedacht. De compacte Escape Traveler XL heeft namelijk zelfs een Queen-size bed op de begaande grond. En nee, die is niet zo groot omdat er acht mensen in moeten slapen.

Ook deze Escape Traveler heeft alle ingrediënten voor een geslaagde get away: van een volledig ingerichte keuken (met oven!) tot een badkamer met bad en wasmachine. Aangezien de begaande grond ook een grote slaapkamer heeft (in plaats van een bed op een tussenverdieping), is de woonkamer tussen deze kamer en de badkamer ingeperst. Hoewel deze ruimte erg klein is, is er wel een relaxte loungebank, televisie en elektrische open haard. Op de tussenverdieping is ruimte voor nog meer slaapplekken. Dit kan uiteraard ook gewoon gebruikt worden als bergruimte. Wonen met veel mensen in zo’n klein huisje is natuurlijk wel een uitdaging. Wij geven je zes tips voor het samenwonen in een kleine ruimte.

>> Ook handig: zo laat je jouw kleine huisje groter lijken

De slaapkamer zit vol slimme trucjes om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de ruimte. Boven het bed hangen planken en onder het bed zitten lades. Ideaal! Lijkt dit je thuis ook wel handig? Met deze IKEA hack creëer je super simpel extra opbergruimte onder je bed.

De houten caravan is (uiteraard) te koop en kost omgerekend ruim €64.000,- Niet niks natuurlijk, maar dan heb je wel wat! Kopen kan hier.

www.escapetraveler.net

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Wow: in deze houten caravan van 29m2 kunnen acht mensen slapen
Sluiten