Renée Leeuw
Renée Leeuw Boek 23 september 2015

Wordt Terry Richardson hét fotoboek van 2015?

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Dat de zomer voorbij is, is natuurlijk jammer, maar voor liefhebbers van mooie boeken is het smullen geblazen. Want in deze tijd van het jaar komen alle uitgevers, die ertoe doen, met hun mooiste nieuwe publicaties. Eentje waar wij reikhalzend naar uitkijken is het overzichtsboek van Terry Richardson van uitgever Rizzoli.

Terry Richardson is het enfant terrible van de hedendaagse fotografie en zijn werk laat zich het best omschrijven als controversieel. Hij zoekt de grenzen van het fatsoenlijke en volgens sommigen gaat hij ook nog weleens over die grenzen heen. Het merendeel zijn, als je het ons vraagt, gewoon waanzinnige platen. Een cover kunnen we je helaas nog niet laten zien, om de simpele reden dat het boek nog niet verschenen is.

Meer van dit soort koffietafelboeken? Check dan ook het boek van Mario Testino.

Dol op mode fotografie? Het boek Louis Vuitton Fashion Photography is een absolute aanrader.

Het fotoboek is echter onderweg en met een beetje geluk ligt Terry Richardson vanaf eind deze week in de winkel. Voor wie niet kan wachten: het boek is al beschikbaar als pre-order bij MENDO.

Reageer op artikel:
Wordt Terry Richardson hét fotoboek van 2015?
Sluiten