Maud van Dijck
Maud van Dijck Trends 1 sep 2021

Kom maar door: TikTok influencers vertellen over nieuwe woontrends

De herfst komt er weer aan en de grootste TikTok influencers zijn er al op voorbereid met deze woontrends. Zo kan jij ervoor zorgen dat jouw interieur dadelijk al helemaal klaar is voor de herfst.

Natuurlijk weten deze TikTokkers niet precies hoe de trends gaan verlopen. Maar één ding valt ons wel op: deze woontrends  zijn gemakkelijk te combineren.

5 woontrends voor deze herfst

1. Pleistermuren en ronde vormen

Sourya Venumbaka verwacht dat deze herfst de pleistermuren nog meer aandacht krijgen dan nu. Ook ronde vormen zagen we al steeds vaker, maar worden nu echt een trend, volgens Sourya. Met ronde banken, spiegels en vazen geef je weer een jaren ’80 of ’90 vibe aan je interieur.

TikTok: Sové Home

2. Fluweel

Voor deze herfst gaan we voor fluweelzacht volgens Emily Coyne. Ze denkt vooral dat fluwelen kussens zullen worden gebruikt om een accent in het interieur te brengen. In combinatie met muren vol textuur zal de woontrend je huis gezelliger en meer als thuis laten voelen.

TikTok: Emily O. and Bows

3. Neutrale tinten

Neutraal is weer in, zegt Sam Werrell, want veel van de nieuwe items die zij in de catalogussen ziet zijn gekleurd in aardse tinten. Ze passen gemakkelijk in je huidige interieur en zijn simpel maar tijdloos.

TikTok: staybycorisamuel

4. Ruiten en plooien

Nog twee woontrends waar je naar uit kunt kijken zijn ruiten en plooien denkt Lidia Salazar. Ze verwacht vooral geruite vloerkleden in de herfst te zien, en daarnaast dat de geribbelde textuur die al een trend is nog populairder wordt.

TikTok: Everyday Homedecor

5. Cottagecore

Clare McLaughlin voelt zich nostalgisch in haar interieur en dus ook met haar Cottagecore woontrend. Zeker met de herfst die eraan komt denkt ze dat het knusse gevoel van Cottagecore velen zal aanspreken.

Denk aan rustieke elementen zoals wildbloemen en een wat onafgewerkt houten uitstraling.

TikTok: Clare McLaughlin

Deze trendy kleuren zijn in 2021 helemaal hip in de keuken

woontrends herfst tiktok
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartment Therapy

Reageer op artikel:
Kom maar door: TikTok influencers vertellen over nieuwe woontrends
Sluiten