Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Trends 7 apr 2021

Deze 5 woontrends ga je in de rest van 2021 nog heel vaak zien (volgens Etsy)

Als je graag op de hoogte blijft van de allerlaatste trends, dan ben je hier aan het juiste adres. Dit artikel staat vol met Etsy’s woontrends 2021 en we kunnen niet wachten om deze trends in ons eigen interieur door te voeren.

Afgelopen weekend heeft Etsy de jaarlijkse Home Decor Trend Guide gepubliceerd en daar staan een paar verrassende woontrends tussen. We nemen ze graag met je door zodat je weer op de hoogte bent van de allerlaatste trends.

6 woontrends die we in 2021 vaak gaan zien

1. Golvende vormen

Als jij ook zo gek bent op die gedraaide kaarsen, dan ben je al helemaal on trend. Op Etsy is de zoekopdracht ‘wavy candles‘ met maar liefst 28% gestegen en afgelopen maanden zochten er ook meer mensen naar ‘wavy mirrors‘ zoals in de afbeelding hierboven. Kortom: de golvende vorm is een blijvertje.

2. Schaakmat

We weten niet of deze woontrend 2021 met de populaire Netflix-serie The Queen’s Gambit te maken heeft, maar de herkenbare blokjes gaan we in elk geval vaker terug zien dit jaar. Denk niet alleen in zwart-wit, maar juist in knallende kleuren die je met elkaar combineert.

Voor welke kleur, vorm en patroon gaan we dit jaar? Dit zijn 3 tegeltrends voor 2021

3. Japandi

Een half jaar geleden voorspelden we al dat Japandi wel eens de nieuwe Scandinavische woonstijl zou kunnen worden. Ook uit Etsy’s woontrends 2021 blijkt dat deze woonstijl de komende maanden aan terrein gaat winnen.

Deze woonstijl staat bekend om zijn natuurlijke kleuren, simpele design, zijn duurzame karakter en natuurlijk de natuurlijke materialen die veelal naar voren komen. Kortom: Japandi is een woonstijl met een minimalistisch karakter.

4. Je eigen home spa

We hebben dé truc voor een eigen thuisspa al eens verteld in dit artikel. Deze woontrend gaan we in 2021 nog vaker in onze badkamers toepassen, omdat de badkamer echt een plek wordt waar je kunt relaxen. Zorg voor een lekkere geur in de badkamer en voel je helemaal zen.

5. Retro lampen

Vroeger hadden jouw ouders of grootouders vast een mushroom lamp in de woonkamer of op het nachtkastje staan. Haal deze lampen maar van zolder en blaas de laag stof eraf, want deze vorm lampen wordt weer helemaal hip. Let’s bring back the seventies!

Dit zijn de lente-trendkleuren van 2021 en zo combineer je ze

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze 5 woontrends ga je in de rest van 2021 nog heel vaak zien (volgens Etsy)
Sluiten